Ooglook met Makeup Geek oogschaduw

Je kon in een eerder artikel al lezen dat ik nieuwe kleuren oogschaduw van Makeup Geek kocht. Ik ben er zo ontzettend blij mee! Vandaag laat ik een Ooglook zien die ik maakte met een aantal van die nieuwe kleuren.

Makeup Geek Eyeshadow
Hier zie je mijn volledige look. Ik gebruikte daarvoor de volgende producten:
– Maybeline Fit Me foundation (review volgt heel snel)
– MAC Pro Longwear Concealer (review)
– MAC Prep + Prime Transparant finishing powder (review)
– Rimmel natural bronzer
– W7 Bronze&Glow palette (review)
– Makeup Studio Banana Powder (review)
– Smashbox 24 hour Photo Finish shadow primer (review)
– Anastasia Beverly Hills Brow Wiz (review)
– Makeup Studio Eyebrow Fix (review)
– Makeup Geek Eyeshadows (review)
– Bobbi Brown Blush in Clementine (review)
– Makeup Revolution Kajal
– Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipstick in Serenity (review)
– Estée Lauder Mascara
– Becca Highlight in Champagne Pop (review)

Makeup Geek Eyeshadow
Benieuwd hoe ik deze ooglook maakte? Ik ga proberen het zo uitgebreid mogelijk te beschrijven.
Voor een duidelijke foto van de kleuren oogschaduw verwijs ik je naar de review van de Makeup Geek Oogschaduws.

De ooglook:
Na het aanbrengen van mijn oogschaduwbasis breng ik de kleur Mirage aan over mijn volledige ooglid. Deze kleur vormt een mooie lichte basis en zorgt ervoor dat ik de andere kleuren die ik ga gebruiken mooi kan blenden.
Mijn Arcadeboog zet ik vervolgens wat donkerder aan met de kleur Frappé. Hiervoor gebruik ik een blendingkwast (MAC 217). Frappé blend ik naar mijn buitenste ooghoek en naar boven toe uit.
Vervolgens gebruik ik de kleur Poppy om mijn arcadeboog nog wat intenser te maken.
De overgang richting mijn wenkbrauwbot maak ik met een hele fluffy kwast  met de kleur Mirage wat lichter.
Op mijn bewegende ooglid breng ik met een kleine platte oogschaduwkwast de kleur Shimma Shimma aan.
Met een pencilbrush zet ik mijn buitenste ooghoek en het buitenste gedeelte van mijn arcadeboog aan met de kleur Burlesque. Ik blend deze kleur met mijn blendingkwast verder uit. Hierdoor verlies ik wat van de glans die Shimma Shimma heeft en daarom breng ik op het binnenste gedeelte van mijn bewegende ooglid opnieuw wat van deze kleur aan.

Onder mijn onderste wimperrand breng ik met een smudgekwast ook de kleur Burlesque aan. Die blend ik vervolgens met een pencilkwast en de kleur Frappé een beetje uit.
In mijn binnenste ooghoek en op mijn wenkbrauwbot breng ik de kleur Shimma Shimma aan. Die geeft een mooie highlight.
De ooglook maak ik af met een zwarte kajal op mijn waterlijn en mascara op mijn wimpers.

Makeup Geek Eyeshadow
Hier zie je een close-up van mijn ooglook met Makeup Geek oogschaduw.

Ik vond het weer super leuk om een artikel over een ooglook te maken. Zoals je in mijn review al kon lezen ben ik een groot fan van de Makeup Geek Oogschaduws. Het is echt een feest om deze oogschaduws te gebruiken.

Ooglook Makeup Geek eyeshadows
Binnenkort volgt zeker nog een ooglook met de andere kleuren oogschaduw van Makeup Geek.

6 thoughts on “Ooglook met Makeup Geek oogschaduw

  1. Wat staan die warme tinten je toch mooi! Jaloers op! Heb door jou een aantal (koele) kleuren gekocht en wat is het idd een feestje om te gebruiken! Heel blij mee, ook met de site trouwens;-) Alleen slecht voor m’n portemonnee haha :-) :-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *