Gerard Cosmetics Serenity Liquid Lipstick

Iedereen die geïnteresseerd is in beauty weet dat liquid lipsticks in 2015 een ware hype zijn geworden. Heel veel merken kwamen met een liquid lipstick lijn en in Amerika worden de lipsticks van Gerard Cosmetics door bijna iedere beauty guru aangeraden.
De lipsticks van Gerard Cosmetics waren tot voor kort niet te koop in Nederland. Gelukkig is daar nu verandering in gekomen en zijn ze via The MakeUp Spot verkrijgbaar!

Gerard Cosmetics Serenity
In mijn laatste artikel schreef ik al dat ik een bestelling plaatste bij de Engelse webshop BeautyBay.com en daar verkopen ze ook de lipsticks van Gerard Cosmetics. De lipstick in de kleur Buttercup bestelde ik daar al eerder. Het artikel over deze lipstick vind je hier.
Deze keer wilde ik een liquid lipstick uitproberen. Ik was inmiddels erg benieuwd geworden naar de formule. Zou hij inderdaad zo lang houdbaar zijn? En hoe zouden mijn gevoelige lippen dit verdragen?

Gerard Cosmetics Serenity
Ik koos de kleur Serenity. Deze kleur heeft Gerard Cosmetics samen met Many Mua (een Amerikaanse Youtuber) uitgebracht.
De huls is van mat doorzichtig kunstof gemaakt en heeft een goudkleurige dop. Hij voelt heel licht aan en springt er qua luxe en schoonheid niet echt uit. Gewoon een prima “niks mis mee” verpakking.
Op de eerste foto zie je het zwarte doosje waarin de lipstick wordt geleverd.

Gerard Cosmetics Serenity
Je brengt deze lipstick, net zoals de meeste liquid lipsticks, aan met een sponsapplicator. Ik vind de applicator van de Gerard Cosmetics liquid lipstick erg fijn. Ik kan de lipstick er heel precies mee aanbrengen.
De textuur van de lipstick is redelijk dun, maar loopt absoluut niet uit. Daarnaast is hij super gepigmenteerd, waardoor je  weinig product nodig hebt.

Gerard Cosmetics Serenity
Zoals je op de foto kunt zien is Serenity een mooie nude kleur die perfect is voor je dagelijkse look.
Ik koos deze kleur om die reden. Ik wilde graag een lipstick die ik naar het werk kan dragen en die uren blijft zitten.

Ik heb Gerard Cosmetics Serenity inmiddels een aantal keer gedragen en ik ben erg onder de indruk. De lipstick geeft niet tot nauwelijks af en hij blijft uren zitten. Zelf moest ik hem na een maaltijd even bijwerken. Daarna kon ik weer uren vooruit, terwijl ik wel koffie dronk en een snack at.
Ook valt het mij op hoe ontzettend prettig de lipstick op mijn lippen blijft voelen. Ietwat plakkerig, maar absoluut niet droog. Na een hele dag dragen zijn mijn lippen niet droger geworden, gewoon helemaal niet!

Gerard Cosmetics Serenity
Zoals je ziet oogt Serenity op mijn lippen duidelijk wat meer bruin/oranje in tegenstelling tot de swatch op mijn hand hierboven. Wel handig om te weten denk ik.

Na mijn eerste ervaring met de Gerard Cosmetics Liquid Lipstick wil ik zeker nog andere kleuren uitproberen. Ik ben absoluut fan van deze liquid lipsticks met hun geweldige houdbaarheid.

De Gerard Cosmetics Hydra Matte Liquid Lipsticks zijn te koop via BeautyBay.com voor €11,70 en via TheMakeUpSpot.nl voor €20,-.

7 thoughts on “Gerard Cosmetics Serenity Liquid Lipstick

  1. Oh love manny mua en Patrick star
    Ik wilde deze kleur ook
    Maar jammer dat het op de lippen anders is/word
    Misschien toch maar gokken

  2. Zo he, dat prijsverschil tussen makeup spot en Beautybay vind ik eigenlijk wel heftig. Maar daar ging het niet over. Ik ga zeker ook eens deze lipstick uitproberen! Fijne en duidelijke review :D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *