Makeup Geek Eyeshadows (part 2)

Het zijn wat mij betreft 1 van de meest fijne oogschaduws die er zijn. Ik heb het over oogschaduws van Makeup Geek. Eerder schreef ik al een artikel over mijn eerste aankopen van dit merk en vandaag is het tijd voor deel twee.

Makeup Geek Eyeshadow
De eerste keer dat ik Makeup Geek oogschaduws kocht,was dat via de Makeup Geek website en werden ze vanuit Amerika naar mij toe gestuurd. Pffff wat een hoge verzend- en douanekosten zaten daar aan verbonden zeg! Dat hield mij heel erg tegen bij het plaatsten van een volgende bestelling. Over de oogschaduws was ik meer dan tevreden, maar de verhouding tussen de kosten van de oogschaduws en de bijkomende kosten was totaal niet in balans.
In december ontdekte ik de website BeautyBay.com. Dit is een Engelse webshop die sindskort producten van Makeup Geek verkoopt. Mooie is dat ze bij een bestelling boven de €20,- gratis naar Nederland verzenden en dat je dus geen invoerrechten hoeft te betalen!!!!! Mijn gebeden zijn verhoord :)

Makeup Geek EyeshadowIk twijfelde niet lang en bestelde 8 nieuwe kleuren. Of eigenlijk 7 nieuwe kleuren en 1 back-up. Aan de oogschaduw Shimma Shimma ben ik zo verknocht dat ik hiervan echt een reserve MOEST hebben.
Dit is mijn favoriete highlight kleur ever!
Zoals je ziet op de foto worden de Makeup Geek oogschaduws in losse pans verkocht. Je kunt ze zelf in een magnetisch palette plaatsen. Een Z-palette is hiervoor heel geschikt.
De losse oogschaduw pans zitten als je ze koopt in een kartonnen envelopje. In dit envelopje zit een zwart opgevouwen kartonnetje met een ronde uitsparing voor de oogschaduw pan.
Ik kocht dus 8 oogschaduws, waarvan er 7 in een effen zwart kartonnetje zaten verpakt. Alleen om de Shimma Shimma oogschaduw zat een kartonnetje met een tekst, zoals je hierboven op de foto ziet. Ik vind het mooi om te zien dat dit merk op deze manier iets aan haar klanten mee wil geven. De tekst is als volgt:
As Makeup Geeks we stay true to who we are. Cosmetics are not used to change ourselves, but to enhance the exquisite and unique people that we are. To be a Makeup Geek means to be a reflection of our inner beauty.

Makeup Geek Eyeshadow
Dit zijn de kleuren die ik deze keer bestelde. Het zijn allemaal ” normale” oogschaduws met een matte finish. Alleen Shimma Shimma heeft een metallic glans.
Om een goed overzicht te geven, maakte ik voor jullie swatches van alle kleuren oogschaduw die ik van Makeup Geek heb.

Mskeup Geek Eyeshadows
Bovenste rij (v.l.n.r.)
Shimma Shimma (helaas komt de glans niet over op de foto), Mirage, Peach Smoothie en Crème Brulee.
De laatste drie kleuren uit deze rij zijn echt de perfecte basiskleuren voor in je arcadeboog.

Tweede rij (v.l.n.r.)
Frappé, Desert Sands, Cocoa Bear en Mocha.

Derde rij (v.l.n.r.)
Glamorous (deze kleur heeft een prachtige gouden glans die ook niet goed te zien is hier), Cosmopolitan, Cupcake en Mango Tango.

Vierde rij (v.l.n.r.)
Burlesque, Bitten, Poppy, Concrete Jungle en Enchanted Forest.

Makeup Geek Eyeshadows
De Makeup Geek oogschaduws voelen boterzacht aan en hebben een fantastische pigmentatie. Ik kan ze echt iedereen aanraden.
Het fijne van het kopen van losse pans is dat je zelf een palette kunt samenstellen wat helemaal aansluit bij jouw wensen.
Zelf wil ik heel graag nog de foiled eyeshadows van Makeup Geek uitproberen. Dit zijn dus zeker niet de laatste producten die ik van dit merk heb gekocht.

De “normale”  oogschaduws van Makeup Geek zijn via de webshop Beautybay.com te koop voor €6,50 per stuk. Bij een bestelling boven de €20,- betaal je geen verzendkosten naar Nederland.

7 thoughts on “Makeup Geek Eyeshadows (part 2)

  1. Wat een goeie tip! Op deze manier is het zoveel makkelijker om deze oogschaduws te kopen. Die gaat op m’n lijstje! Nu nog kijken welke kleuren ik graag zou willen hebben :-)

    1. Hoi Ilja. Op het moment dat de producten van Makeup Geek niet meer op voorraad zijn bij Beautybay,is het merk ook niet meer zichtbaar. Best irritant…. Zodra de voorraad weer is aangevuld zul je het merk ook weer zien verschijnen. Je kunt dus gewoon via hen bestellen :)

      1. Hey Charlene, ik zag het inderdaad, nu is het merk weer zichtbaar! Blij!
        Je hebt echt mooie kleuren gekocht, vooral die Bitten ben ik helemaal verliefd op :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *