Inserts! Voor in je Traveler’s Notebook

Om aan de slag te kunnen met een Traveler’s Netbook heb je inserts nodig. Inserts zijn een soort schriftjes (speciaal op maat van een Traveler’s Notebook) die je in je notebook kunt stoppen en er weer uit kunt halen als hij vol is, of je een andere insert wilt gebruiken.

De afgelopen maanden heb ik al best wat verschillende inserts gebruikt en in mijn nieuwe video wil ik mijn ervaringen met jullie delen.
Welke inserts vind ik fijn en welke wat minder.
Ik laat natuurlijk ook zien welke inserts er momenteel in mijn notebooks zitten.

Benieuwd geworden? Ga dan snel de video kijken!

One thought on “Inserts! Voor in je Traveler’s Notebook

 1. Hoi Charlene,

  Vandaag ben ik voor het eerst op je site terecht gekomen. Ik was op zoek naar informatie over TN inserts. En die heb ik dus gevonden!
  Heel fijn om ook eens een video in het Nederlands te zien! Nu is Engels echt geen probleem, maar het is ook wel eens lekker als je informatie krijgt vanuit je eigen land in je eigen taal. In mijn omgeving kent niemand TN’s. En dus moet ik veel van internet afhalen.
  Daarom ben ik ook zo blij dat ik deze video van jou gevonden heb.
  Hopelijk gaat het inmiddels beter met je!

  Groetjes,
  Adriënne

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *