Room tour en journal flip Augustus

Een tijdje geleden beloofde ik in 1 van mijn video’s dat ik mijn werkplek zou laten zien en nu is het zover. In deze video zie je een korte room tour en ook nog de pagina’s uit mijn journal van augustus.
Begin augustus waren we nog op vakantie en ik had toen nog geen polaroid zip om mee te nemen. Doordat ik geen foto’s had om mee te journalen moest ik dat thuis nog doen. Dat kwam er telkens niet van en inmiddels heb ik besloten om dat nu achteraf niet meer te doen. In mijn journal flip zie je een aantal pagina’s die nog niet af zijn, maar ook heel veel leuke pagina’s die ik in de loop van augustus heb gemaakt.
Gelukkig kan ik volgende keer direct mijn foto’s uitprinten!

Room tour
Veel plezier met het kijken naar mijn nieuwste video en tot snel!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *