W7 Hollywood Bronze & Glow

image
Shapen en highlighten is helemaal hot. Dat weet W7 ook en daarom ontwikkelden zij het Hollywood Bronze & Glow palette. Vandaag vertel ik jullie wat ik van dit palette vind.
image
Ik ben geen hele enthousiaste shaper. Een volledig geshaped gezicht vind ik mooi om te zien op foto’s, maar voor mijn dagelijkse make-up look vind ik het een beetje veel. Nou kan dat ook komen door mijn nijging iets te veel product te gebruiken….. Dus misschien moet ik er nog wat op oefenen.
Ik gebruik wèl een bronzer en highlighter om subtiel wat meer vorm aan mijn gezicht te geven en daarom sprak het W7 Hollywood Bronze & Glow palette mij ook zo aan. Zowel de bronzer als de highlighter zien er, wat kleur betreft, niet extreem uit. Ook leken de kleuren, voor zover ik het op de website kon zien, goed bij mijn huidskleur te passen.

image
In het palette zitten deze twee poeders. Ik vind het leuk dat ze de moeite hebben gedaan een mooi patroon in de poeders te maken. Dat maakt het palette voor mij zeker aantrekkelijker.
Het palette zelf is gemaakt van een bronskleurig plastic waarop zwarte sterren zijn gedrukt. Het deksel is grotendeels doorzichtig, zodat je de poeders goed kunt zien. Aan de binnenkant zit ook nog een smal langwerpig spiegeltje.
De verpakking spreekt mij niet zo aan, maar dat is ook minder belangrijk dan het product zelf. Zeker als het om een budget product gaat, vind ik.

image
Op naar de swatches. Zoals je ziet zijn beide poeders goed zichtbaar op mijn huid en zijn ze niet extreem van kleur. De bronzer past goed bij mijn huidskleur, wat natuurlijk wel belangrijk is om het palette goed te kunne gebruiken. Dit palette is in 1 kleur verkrijgbaar en dat vind ik wel een minpuntje. Is je huid nou heel erg licht, of juist wat donkerder, dan moet je jezelf afvragen of deze poeders goed tot hun recht zullen komen.

image
De poeders brengen makkelijk aan en blenden goed uit. Wel zijn ze een beetje aan de losse, waard00r het palette snel rommelig kan worden. Een beetje voorzichtigheid is geboden!! Op mijn huid heb ik hier trouwens geen last van.

image
Op deze foto’s zien jullie een aantal voorbeelden waarbij ik het W7 bronze & Glow palette draag. Op de foto met de rode lipstick, draag ik een andere highlighter (Make-up Revolution), maar wel de W7 bronzer.

Ik ben erg blij met dit palette van W7 en gebruik het om het moment dagelijks. Het geeft net wat meer vorm aan mijn gezicht, precies zoals ik het wil.

Het W7 Hollywood Bronze & Glow palette is o.a. bij The Make Up Spot online verkrijgbaar voor € 5,99.

One thought on “W7 Hollywood Bronze & Glow

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *