WoodWick kaarsen een geurkaarsen musthave!

Mijn laatste ontdekking op geurkaarsen gebied zijn de WoodWick kaarsen. Dit zijn kaarsen met een houten wick (lont), waardoor het geluid van een knapperend vuur ontstaat. Door dit geluid zijn deze kaarsen een ervaring op zichzelf.
Het is natuurlijk afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren, maar ik vind het een heerlijk ontspannend geluid.

WoodWick kaarsen
Ik kocht deze WoodWick kaars in de geur Vanilla Bean. Hier in huis is de geur van vanille absoluut favoriet, dus die keuze was makkelijk gemaakt.

WoodWick Kaarsen
De WoodWick kaarsen zitten in een stevig transparant glas, waarop een witte sticker met de naam van de geur is geplakt. Het plakken van deze stickers is waarschijnlijk handwerk, want ik kon geen 1 kaars vinden waarop de sticker recht was geplakt haha. Een klein dingetje voor mij!
Het glas waarin de kaars is gegoten wordt afgedekt met een houten deksel. Op dit deksel staat het WoodWick merk teken. Je kunt het deksel ook als onderzetter voor de kaars gebruiken als je deze aan het branden bent. Het houten deksel en de simpele sticker op het glas geeft de kaars een mooie luxe uitstraling. Ik vind de WoodWick kaars een aanwinst voor mijn interieur.

WoodWick Kaarsen
Wanneer ik een geurkaars brand, dan zet ik hem meestal in de woonkamer op de salontafel. Op deze manier heb ik volop plezier van de geur. De WoodWick kaarsen geven behalve een heerlijke geur, dus ook een knapperend geluid. Wil je dit geluid goed horen, dan is het handig de kaars een beetje bij je in de buurt te zetten.
De Vanilla Bean geur is een lekkere pure vanille geur die sterk genoeg is om de ruimte van onze woonkamer te vullen. Onze woonkamer is overigens een beetje van een gemiddeld formaat, mocht je het jezelf afvragen :)

Ik ben heel erg enthousiast over de WoodWick kaarsen. Inmiddels heb ik ik ook al een paar andere geuren op mijn verlanglijstje staan. Hoe kan het ook anders!
Ik zag namelijk de WoodWick Trilogy in de geur Café Sweets. Dit is een een kaars die uit drie geuren is opgebouwd. In dit geval Vanilla Bean, Caramel en Biscotti.  Lijkt met goddelijk!
Voor in mijn make-up ruimte wil ik graag de geur Linen proberen. Lekker fris en schoon.

De WoodWick kaarsen zijn in verschillende (woon)winkels te koop, maar ook online via o.a. WoodWick-Winkel.nl. De large candle is 10 cm breed, 17,5 cm hoog en heeft 130 branduren. Deze kost €29,95. De medium candle is 10 cm breed, 11,5 cm hoog en heeft 60 branduren. Deze kost € 19,95 De mini candle is 7 cm breed, 8 cm hoog en heeft 20 branduren. Deze kost € 11,95.

3 thoughts on “WoodWick kaarsen een geurkaarsen musthave!

  1. Naar aanleiding van dit artikel toch maar een kaars gekocht! Al zoveel over gelezen dat ik het ook maar eens moest proberen en ging voor Lemongrass. Er waren nog maar een paar geuren beschikbaar in de winkel maar een nieuwe levering zat er aan te komen. Binnenkort maar weer eens een bezoekje brengen!

    Trouwens, wat ben ik blij dat ik je blog heb ontdekt! Mooie foto’s maak je zeg!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *