Bacca’s Champagne Pop by Jaclyn Hill

Hebben jullie een fijne kerst gehad? Ik hoop het wel. Onze kerst was heel erg leuk, vooral eerste kerstdag. Dat is de enige dag dat we allemaal vrij zijn en daardoor dubbel genieten.
Eerlijk gezegd ben ik ook altijd weer blij als de kerstdagen achter de rug zijn, want pffff wat een drukke dagen zijn het ook. Gezellig, maar druk.
Nu kunnen we ons alweer op gaan maken voor oudjaar. Nog een paar dagen en 2015 is voorbij.

Champagne Pop
Net voor het aanbreken van kerstavond kreeg ik nog een heel fijn pakketje bezorgd. Mijn bestelling van Babassu.nl!
Eindelijk is het zover….Champagne Pop, de meest populaire highlighter van dit moment is ook in Nederland te koop!!! Vandaag vertel ik jullie of ik Champagne Pop ook zo mooi vind als de rest van de beauty liefhebbers.

Champagne Pop
De verpakking is helemaal top. Het doosje is rosé goud. Op de voorkant staat het merk Becca en de handtekening van Jaclyn Hill. Jaclyn heeft deze highlighter samen met Becca ontwikkeld. Jaclyn Hill is als ik eerlijk ben mijn favoriete youtuber, wat het extra leuk maakt Champagne Pop nu zelf te kunnen gebruiken.
Champagne Pop heeft dezelfde strakke verpakking als de andere highlighters van Becca. En die lijkt een beetje op een vliegende schotel :) Hij is van geborsteld metaal met een donkerbruine rubberen rand. De verpakking voelt heel erg stevig aan en sluit perfect. Echt een lust voor het oog. Ik houd hier van!

Champagne Pop
Als je het doosje open maakt zie je de gouden/champagnekleurige highlighter. Er ligt een plastic velletje op ter bescherming waar opnieuw de naam van Jaclyn Hill op staat.
In het deksel zit een spiegeltje. Altijd handig.

Champagne Pop
Tijd om de highlighter te gaan gebruiken! Ik moet eerlijk toegeven dat ik in dit geval niet heb kunnen wachten met het gebruik tot het moment nadat ik foto’s had gemaakt. Normaal gesproken gaan producten eerst op de foto. Nu wist ik dat ik daar pas tijd voor zou hebben na de kerstdagen en daar kon ik echt niet op wachten. Champagne Pop MOEST gebruikt worden tijdens de kerst!! Hallo, we hebben het hier wel over DE highlighter van Jaclyn Hill waar ik al zo lang op heb moeten wachten. Dat zou echt een marteling zijn. Gaan we niet doen natuurlijk!
Zeg nou zelf. Dit is toch mooi!!! Echt met recht de meest mooie en fijne highlighter in mijn collectie.
Het poeder is super zacht en fijn van structuur. De glans mega intens. Geen glitter, maar pure glans.

Champagne Pop
Hier zie je hoe Champagne Pop eruit ziet als ik hem draag. Ik kan je vertellen dat deze highlighter er in het echt veel mooier uitziet dan op de foto.
Eén ding is zeker, ik heb er een nieuwe favoriet bij!

De Becca Champagne Pop highlighter is in Nederland te koop via Babassu.nl voor € 43,-

4 thoughts on “Bacca’s Champagne Pop by Jaclyn Hill

  1. Haha kan me goed voorstellen dat je deze gewoon hebt gebruikt! Gelijk heb je!! De foto’s zijn er niet minder om, wat een beauty van een highlighter!!! Jaloers op je!! :-)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *