Make-Up Studio Eyebrow Fix

image
Vandaag aandacht voor een misschien wat simpel en saai, maar voor mij totaal onmisbaar product. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete wenkbrauwgel zien.
Ik gebruik al heel lang wenkbrauwgel en zelfs als ik verder geen make-up draag ben ik geneigd wat wenkbrauwgel aan te brengen en een beetje mascara.
In eerste instantie gebruikte ik de wenkbrauwgel van Ariane Inden, maar toen mijn schoonheidsspecialiste stopte met het verkopen van dit merk, hield ook het gebruik van deze wenkbrauwgel voor mij op. Een hele tijd was er weinig keuze op het gebied van wenkbrauwgel (bij de drogisterij merken tenminste) en ik ben toen de wenkbrauwgel van Essence gaan gebruiken. Op de 1 of andere manier miste ik bij deze wenkbrauwgel altijd wat stevigheid en ik was dan ook blij dat ik de Eyebrow Fix van Make-Up Studio ontdekte.

image
Om mijn wenkbrauwen te kleuren gebruik ik altijd een wenkbrauwpoeder. Na het kleuren vind ik het een must om ze in model te borstelen en te fixeren. Ik zie bij mezelf echt verschil of ik het wel of niet heb gedaan. Dat verschil is voor een ander misschien niet tot nauwelijks waarneembaar…. Belangrijkste is dat ik er een goed gevoel bij heb haha. Misschien ben ik dan een wenkbrauwgel junkie, maar ik kan gewoon niet zonder dit spul :)
De Eyebrow Fix van Make-Up Studio fixeert mijn wenkbrauwen echt langdurig en is daarom meteen gekroond tot dagelijkse favoriet. Groot voordeel vind ik ook dat hij niet hard wordt, waardoor je tenminste niet van die lelijke schilfertjes krijgt.

Op de foto zie je natuurlijk een nieuw exemplaar, waarin de heldere Eyebrow Fix van Make-Up Studio zit. De huls zelf is simpel en strak, zoals we van Make-Up Studio gewend zijn.
Voordeel van deze transparante huls is dat je kunt zien hoe veel Eyebrow Fix je nog hebt. Groot nadeel is dat de Eyebrow Fix, door restjes van je foundation, wenkbrauwpoeder e.d. heel smoezelig wordt.
Na een aantal weken is het eigenlijk niet meer om aan te zien en ben je blij dat je de enige bent die het gebruikt.

Wat mij betreft is de Eyebrow Fix van Make-Up studio echt een aanrader!

De Make-Up Studio Eyebrow Fix is in de webshop van Make-Up Studio en de verschillende Make-Up Studio Brand Stores te koop voor €11,90 voor een verpakking met een inhoud van 9 ml.

6 thoughts on “Make-Up Studio Eyebrow Fix

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *