Nachtje Antwerpen

image
De afgelopen twee dagen heb ik samen met Stephan heerlijk genoten van Antwerpen. Het is 1 van onze favoriete steden, waar we het altijd enorm naar onze zin hebben.
Ik vind het leuk jullie te laten zien wat we zoal gedaan hebben en daarom heb ik een foto verslag gemaakt van onze dagen in Antwerpen. Kijk je mee?
image
Na een niet al te lange autorit kwamen we aan in Antwerpen. We hadden deze keer een ander hotel dan de vorige keren en hier stonden we in de lift van de parkeergarage onder het hotel. We hadden er super veel zin in! We gaan niet zo vaak meer met zijn tweetjes weg, maar we vonden het nu wel even tijd om er samen tussenuit te gaan.

image
We verbleven in het Lindner hotel. Dit hotel ligt net achter het Centraal Station in Antwerpen en dus op loopafstand van het (winkel)centrum van de stad.
De kamer is super netjes en meer dan ruim genoeg. Wij hadden de buisiness room reserveert, die is net wat ruimer dan de standaard kamer. Het personeel in het hotel was heel vriendelijk en we hebben een fijn verblijf gehad.

image
We kwamen rond 11.00 uur aan en nadat we hadden ingecheckt (onze kamer was eerder beschikbaar en we konden onze spullen er dus meteen neerzetten) liepen we richting de grote winkelstraat.
Het was inmiddels tijd om te lunchen en dat betekende voor mij een koffie verkeerd en een ciabatta met gerookte zalm. Zo, nu konden we met een goed gevulde maag de hele middag winkelen.

image
Eén van onze eerste stops is Parfuma. Dit is dé parfumerie van Antwerpen waar ze onder andere een Bobbi Brown corner hebben. Ook verkopen ze Tom Ford lipsticks, deze zijn in Nederland niet te koop. Op de foto zie je dat de verkoopster een Tom Ford lipstick bij mij aan het aanbrengen is. Binnenkort laat ik jullie zien welk pareltje ik gekocht heb. Ook kocht ik nog een blush van Bobbi Brown.

image
We shopten de hele middag tot we er bijna bij neervielen…. Om onze voetjes even te laten rusten namen we een coffee break bij Starbucks. We bestelden allebei een frappacino, waar ik een brownie bij at en Stephan een nutella cookie.

image
Om 18 uur gingen de winkels sluiten en gingen we terug naar ons hotel. Nadat we ons hadden opgefrist op onze kamer liepen we naar het centrum. Bijna naast de Onze-Lieve-Vrouwe kathedraal ligt Brasserie Appelmans. Hier hebben we heerlijk gegeten en mocht je een keer naar Antwerpen gaan, dan raad ik je Brasserie Appelmans zeer zeker aan.

image
Na het eten waren we eigenlijk allebei te moe om nog iets te doen. Het was al wat later en we besloten lekker terug te gaan naar ons hotel. Ik had eerder die dag deze bubble bar bij Lush gekocht en die besloot ik maar meteen te gebruiken.

image
Vrijdag (gister) ochtend zijn we rond 8 uur opgestaan en na het douchen gingen we ontbijten. Zoals je kunt zien ontbreekt het ons aan niets. We aten op ons gemak ons ontbijtje op en checkten daarna alvast uit. Onze auto kon in de parkeergarage blijven staan, omdat dit een openbare parkeergarage is.

image
Toen alle spullen in de auto stonden liepen we vanuit het hotel weer naar het centrum. We zijn er zo, want we konden door de stationshal lopen. De foto helemaal bovenaan dit artikel is binnen in de stationshal gemaakt. De gebouwen in Antwerpen zijn zo mooi! Overal waar je loopt zie je mooie gevels.

image
Ik wilde heel graag nog een broek van Dr. Denim erbij, en die verkopen ze in Antwerpen bij Fish & Chips.  Dit is een super leuke winkel die net voorbij de grote winkelstraat ligt. Rondom Fish & Chips vind je nog veel meer leuke hippe winkeltjes die net even anders zijn. Ik kocht trouwens niet 1 maar 2 nieuwe broeken :)

In Antwerpen vind je twee keer een Starbucks. Eén in/bij het station en één vlakbij de Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal. Fish & Chips ligt niet zo ver van die laatste vandaan en we wandelden er naartoe. Deze keer dronk ik een Caramel Macchiato.

Na onze Starbucks stop wilde ik nog evan langs de MAC store. Ik won laatst de Ruby Woo lipstick en ik wilde graag het lippotlood in dezelfde kleur kopen. De MUA van MAC bracht de Ruby Woo lipstick ook nog even bij me aan.

image
We zeiden de Onze-Lieve-Vrouwe Kathedraal gedag besloten ’s middags voor een snelle hap te gaan en aten een broodje bij Subway. Ik nam een “klein”  broodje met gegrilde kip. Lekker!!!

image
En toen was het alweer tijd om naar huis te gaan. Kay had bij mijn ouders geslapen en we waren allebei blij dat we hem weer op konden halen. Deze dagen samen waren heerlijk, maar we zijn pas compleet als we met zijn drietjes zijn.

Hopelijk vond je het leuk om te zien wat we allemaal gedaan hebben in Antwerpen. Morgen zal er weer een beauty artikel online komen!

One thought on “Nachtje Antwerpen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *