CCO Shellac in Dessert Poppy

CCO, shellac, Dessert Poppy
Vandaag laat ik jullie de CCO Shellac in de kleur Dessert Poppy zien. De Dessert Poppy Shellac van Cnd is mijn favoriete kleur voor de zomer en in dit artikel zie je ook een vergelijking tussen de twee verschillende merken.
Shellac, CCO
Een paar weken geleden bestelde ik een aantal nieuwe kleuren Shellac van CCO. Ik bestelde ook de kleur Dessert Poppy, omdat dit echt mijn favoriete zomerkleur is. Vorig jaar heb ik deze kleur heel veel gedragen, alleen toen van Cnd.

Afgelopen weekend besloot ik de Dessert Poppy van CCO op mijn nagels aan te brengen. Ik was super benieuwd hoe de kleur uit zou vallen en daarnaast besloot ik ook de base- en topcoat van CCO te gebruiken. Dit had ik ook nog niet eerder gedaan.

Shellac, CCO shellac
Dessert Poppy is een oranje/rode kleur die lekker vrolijk staat. Het aanbrengen ging hetzelfde als mijn andere shellac en ook de base- en topcoat werkte erg prettig. De topcoat leek wat meer vloeibaar dan de Cnd topcoat die ik gewend ben. Ik vond het prettiger lakken, omdat het minder stroperig was. Nou kan het ook zijn dat de Cnd topcoat door de tijd wat dikker is geworden, dat vind ik lastig te zeggen.
Ik ben in elk geval erg tevreden over de CCO base- en topcoat.

Op de foto’s is het niet te zien, maar Dessert Poppy bevat een hele lichte shimmer die vooral in de zon opvalt. Echt super mooi!
Ik werd meteen weer blij bij het aanbrengen van deze shellac al leek de kleur net wat meer oranje dan de Cnd versie. Voor mij is dit zomer in een flesje en het liefst draag ik dit tot eind september aan 1 stuk door haha.

Genoeg gekletst, tijd voor een vergelijking!!

Shellac, Cnd, CCO
Het verschil tussen deze twee is echt minimaal. Als je ze niet direct naast elkaar legt zie je het waarschijnlijk niet eens. Zoals ik zelf al dacht is de Cnd Shellac wat lichter en meer roze. De CCO Shellac is wat dieper van kleur en iets meer oranje.

Als ik heel eerlijk ben vind ik dat CCO een hele goede dupe heeft gemaakt van het origineel van Cnd.
Ergens vind ik het nog steeds lastig een product te gebruiken dat duidelijk een kopie is en waarbij niet eens de moeite is genomen een andere naam of verpakking te bedenken. Maar als ik heel eerlijk ben zorgt het prijsverschil ervoor dat ik dit gevoel makkelijk opzij zet.
Ik gebruik de CCO shellac inmiddels al een hele tijd continue op mijn nagels en mijn nagels zijn tot nu toe nog in dezelfde conditie als daarvoor. Dit is natuurlijk wel heel belangrijk om te weten!

Mijn conclusie is dat de CCO Shellac in Dessert Poppy een hele fijne en vooral mooie lak is die ik met super veel plezier deze zomer ga dragen.

De CCO Shellac is voor €9,95 te koop via de website www.shellac4u.nl
De Cnd Shellac is voor €24,17 te koop via o.a. de website www. nagelproducten.nl

8 thoughts on “CCO Shellac in Dessert Poppy

 1. Wat een prachtige kleuren! Ik kende beide merken niet maar stom toevallig ontving ik vandaag een pakket met CND erin. Dank voor deze eerlijke review. Prijsverschil is inderdaad heel groot!

  1. Ik vind Cnd echt een prachtig merk en als het geld met bakken binnen zou komen, dan zou ik zeker meer producten van Cnd kopen. Maar aangezien er keuzes gemaakt moeten worden (moeders wil niet alleen haar nagels mooi haha) is CCO voor mij een heel goed alternatief.

   1. Hallo,CCO zitten bep stoffen in die echt gevaarlijk schadeijk zijn, ik werk daarom in mijn salon alleen met CND.Groetjes
    En cnd zonder vijlen binnen 5 min verwijderbaar, dus beter voor je nagels.

 2. Wat zijn de gellakken toch verschrikkelijk duur hè.. Deze zijn beide prachtig! Dienen ze open gevijld te worden voor verwijdering? Hoe gaat t eigenlijk met je opleiding? Heb je die al afgerond?

  1. Ja, die zijn vaak ontzettend duur. Ik ben dus heel blij dat ik de CCO gevonden heb, want dat scheelt heel veel geld. Toch zou ik nu niet meer anders willen. Shellac heeft mijn leven een stuk aangenamer gemaakt hahaha!! Je hoeft deze trouwens niet open te vijlen.
   Tja, mijn opleiding…… Dat was helaas niet zo’n succes. Ik hou het dus maar lekker bij hobby. En ik heb er een leuke blog hobby aan over gehouden :)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *