Smashbox 24 hour Photo Finish Shadow Primer


imageEen hele mond vol deze Smashbox 24 hour Photo Finish Shadow Primer. Een tijdje geleden kon je lezen dat ik deze primer online kocht via Douglas en vandaag heb ik voor jullie een review van dit product.
Ik was wel bekend met oogschaduw primer, maar had het al een hele tijd niet gebruikt. Ik hoorde dat de Shadow Primer van Smashbox heel goed was en daarom wilde ik hem proberen. Daarnaast merkte ik dat mijn oogschaduw regelmatig in de plooitjes van mijn ooglid ophoopte en dat ziet er aan het einde van een (werk)dag echt niet mooi uit. Zonde van de mooie oogschaduw die ik gebruik eigenlijk.
De 24 hour Photo Finish Shadow Primer is een volle creme die zich heel makkelijk laat aanbrengen. Hij smelt als het ware op je ooglid. Je hebt echt maar een minuscuul beetje nodig, dus ik verwacht behoorlijk lang met het tubetje te doen.
De opening van het tubetje is trouwens wat aan de grote kant, waardoor ik de eerste keer veel te veel crème eruit kneep. Als je dit eenmaal weet, gebeurt het je geen tweede keer.

image

Is de Shadow Primer wat ik ervan verwacht had??
Zeker weten en misschien wel meer dan dat. Mijn oogschaduw blijft echt super goed zitten tot het moment dat ik ’s avonds mijn gezicht ga reinigen.
Ik vind het wel fijn een laagje lichte oogschaduw als basis aan te brengen, omdat ik de rest van mijn oogschaduw dan beter kan blenden. Zonder de lichte basis vind ik het wat te stroef werken.
Sinds ik de Shadow Primer van Smashbox heb gekocht, heb ik hem elke dag gebruikt. Mijn oogschaduw blijft zo mooi zitten, dat ik er niet eens over nadenk hem niet te gebruiken.

Later deze week ga ik een ooglook die ik afgelopen weekend maakte laten zien en daarbij gebruikte ik natuurlijk ook de 24 hour Photo Finish Shadow Primer. Hou mijn blog dus zeker in de gaten.

De Smashbox 24 hour Photo Finish Shadow Primer is voor € 20,50 te koop bij Douglas. 

4 thoughts on “Smashbox 24 hour Photo Finish Shadow Primer

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *