MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder

We willen allemaal dat onze make-up de hele dag op zijn plek blijft zitten. En daarnaast willen we geen glimmende huid, die een lange (werk) dag verraad. De MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder belooft het glimmen te verminderen en zelfs poriën minder zichtbaar te maken.
Na het lezen van een aantal positieve reviews, wilde ik dit poeder van het door mij geliefde merk MAC heel graag proberen. Vandaag vertel ik jullie mijn ervaring.

MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder
De MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder is zowel in compacte als in losse poeder vorm te koop. Ik heb gekozen voor de losse poeder. Deze wordt verkocht in een transparant potje met een zwarte deksel. De deksel bevat hele fijne glimmertjes, net zoals de doosjes waarin alle artikelen uit de prep + prime collectie verpakt zitten.
Toen ik de MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder kocht, vond ik het potje best wel klein eigenlijk. Op de foto’s leek het potje altijd groter. Er zit 8 gram product in een potje en daar blijk je behoorlijk lang mee te kunnen doen. Een mens kan zich dus vergissen, dat blijkt maar weer.

MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder
Na het opendraaien van de MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder zie je dat de poeder gedoseerd wordt en dat de poeder er niet zomaar uit kan vallen. Heel erg ideaal, zeker als je zo handig bent als ik.
MAC zegt zelf het volgende over de Finishing Power:
Dit zijdezacht finishpoeder dat zorgt voor een onzichtbare fixatie van je make-up. Vermindert glimmen en het aanzien van poriën, lijntjes en onvolmaaktheden. Beschikbaar in één universele kleur die geschikt is voor alle huidtinten. Kan over make-up aangebracht worden of op een onopgemaakte, gehydrateerd huid.

MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder
De MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder is wit in de verpakking, maar is transparant wanneer je het op je huid aanbrengt.
De poeder voelt echt heel zacht en fijn aan op je huid. Ik kan niet zeggen dat het mijn lijntjes en onvolmaaktheden vermindert, maar ik merk wel een groot verschil als het gaat om het glimmen van mijn huid. Wanneer ik de Prep + Prime Transparant Finishing Powder gebruik, heb ik aan het einde van de dag veel minder last vast van een glimmend voorhoofd. De poeder matteert mijn huid zonder dat mijn huid er grauw of cakey uit gaat zien. Hierin merk ik toch verschil met een aantal budget poeders die ik heb gebruikt. Deze poeders houden het matte effect gewoon wat minder lang vol. Ik kan het Prep + Prime Transparant Finishing Powder van MAC dus zeker aanraden.

De MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder kost € 21,50 en is te koop bij MAC, Douglas en de Bijenkorf.

6 thoughts on “MAC Prep + Prime Transparant Finishing Powder

  1. Deze poeder was het allereerste product wat ik kocht van Mac. En ik was gelijk hooked. Super mooi poeder. Maar inmiddels ben ik verslaafd aan Mac cosmetics. Echt waar, het houd niet op. Bij alleen poeder.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *