Bobbi Brown Blush in Clementine

Bobbi Brown Blush
Een tijdje geleden ben ik met Stephan naar Antwerpen geweest. Bij Parfuma kocht ik toen onder andere deze Bobbi Brown blush in de kleur Clementine. Tot mijn grote verbazing kwam ik er deze week achter dat ik nog geen review over deze beauty had geschreven. Shame on me! Deze blush verdient zeer zeker een review, dus bij deze.

Bobbi Brown Blush
Het merk Bobbi Brown is mij natuurlijk wel bekend, maar het is in mijn beauty voorraad nog niet zo goed vertegenwoordigd. Toen ik bij Parfuma had besloten dat ik zeker voor een Tom Ford lipstick zou gaan, keek ik ook nog even naar de prachtige producten van Bobbi Brown. De verkoopster die mij al had voorzien van de lipstick, wilde natuurlijk maar al te graag ook nog even een blush aanbrengen. Ze gebruikte de kleur Clementine van Bobbi Brown. Clementine is een roze oranje kleur die heel goed matcht met mijn True Coral lipstick van Tom Ford. Er was niet veel voor nodig om mij ook deze blush aan te laten schaffen, hij was prachtig. Daarnaast mag Bobbi Brown ook gewoon niet ontbreken in mijn stash :)

Bobbi Brown Blush
Zoals je ziet, Clementine dus. De Bobbi Brown Blush (wat een heerlijke simpele naam, gewoon blush, ik hou er van!) heeft een zijdezachte formule en een matte finish. Zelf vind ik het fijn om een matte blush te gebruiken als ik ook nog een aparte highlighter gebruik. Anders wordt het al snel iets te veel van het goede en voel ik me net een discobal.

Bobbi Brown Blush
De verpakking is al net zo heerlijk als de naam. Hij is simpel, strak en je kunt meteen zien welke kleur je te pakken hebt. Op het doorzichtige venster staat de naam van Bobbi Brown.
Je voelt bij het gebruiken van deze Bobbi Brown blush gewoon dat je met kwaliteit te maken hebt en dat geldt zowel voor de verpakking als voor de blush zelf.

Tom Ford liptick
Op deze foto zie je de Bobbi Brown blush in Clementine samen met de Tom Ford lipstick in True Coral.
Ik heb deze blush sinds ik hem heb al heel regelmatig gebruikt, ook gecombineerd met andere kleuren lipstick en ik vind hem heel erg fijn. De pigmentatie is goed, maar niet te extreem.
Dit smaakt naar meer!

De Bobbi Brown blushes zijn o.a. verkrijgbaar bij Douglas en de Bijenkorf. Ze kosten € 28,50 per stuk voor een verpakking met daarin 3,7 gram.

2 thoughts on “Bobbi Brown Blush in Clementine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *