Make-up Studio Banana Powder

Banana Powder
Vandaag vertel ik jullie alles over een nieuw product van Make-up Studio, namelijk de Banana Powder. Dit gele poeder ken je misschien al van andere merken, maar nu heeft Make-up Studio dus ook een eigen versie van dit hippe product ontwikkeld.
Banana Powder
Banana Powder is een product dat in de beauty wereld heel veel gebruikt wordt en dit zegt Make-up Studio er zelf over op de website:

Zijdezachte, losse transparante Banana Powder met superfijne pigmenten. Banana Powder is groot gemaakt door Kim Kardashian en dè must have voor iedere beauty addict!

Banana Powder is de perfecte poeder voor alle huidtinten, in het bijzonder de getinte en donkere huid, om je aangebrachte face shaping producten te fixeren en te highlighten, zonder een witte of grijze waas achter te laten. Voor het fixeren en matteren van de foundation. Geeft een prachtig resultaat en een langdurig effect.

Banana Powder
De Banana Powder van Make-up Studio zit in een rond kunststof potje met een zwarte deksel waarop in het goud de naam Make-up Studio staat. Deze verpakking is kenmerkend voor Make-up Studio en ik vind hem erg mooi. Het potje zit als je het koopt in een zwart doosje. Ik vind het mooi dat we in Nederland een kwalitatief goed merk als Make-up Studio hebben. Iets om trots op te zijn! En de tekst op het doosje maakt dat nog even duidelijk met het opschrift: “the art of makeup from Amsterdam”.

Banana Powder
In het potje zelf zit een handig doseer dekseltje, zodat je niet de volledige inhoud van het potje om kan laten vallen. Heel handig! Zeker voor mij ;)

Banana Powder
Op deze foto zie je een swatch van de Banana Powder zonder dat ik hem heb verdeeld over mijn huid. Zoals je ziet is de Banana Powder minder geel op mijn huid als in het potje.

Banana Powder
En zo ziet de Banana Power eruit als ik hem heb verdeeld over mijn hand. Hij laat een mooi dun laagje achter wat je een beetje ziet en je huid heel subtiel wat lichter maakt.

Ik gebruik de Banana Powder van Make-up Studio nu een aantal weken en die tijd had ik ook nodig om een goede review te kunnen schrijven.
In eerste instantie gebruikte ik de Banana Powder over mijn hele gezicht en daar was ik niet direct heel enthousiast over. Ik zag zelf niet een heel groot verschil met andere poeders die ik wel eens gebruik.
Na wat inspiratie op internet te hebben opgedaan ben ik de Banana Powder gaan gebruiken om de baking techniek toe te passen. Bij deze techniek breng je een laag losse poeder aan die je vervolgens een tijdje laat “baken”. Dit betekent dat je de poeder royaal aanbrengt en pas met een kwast wegwrijft als hij een tijdje op zijn plek heeft gezeten.
Ik doe dit om de shape onder mijn jukbeenderen wat strakker te maken en sinds ik de Banana Powder gebruik met de baking techniek, ben ik helemaal verkocht. De poeder werkt super fijn en laat inderdaad geen grauwe/grijze waas achter.

De Make-up Studio Banana Powder is voor € 18,90 te koop via de website van Make-up Studio of in de verschillende brand stores.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *