Tijd voor vernieuwing!

En?? Viel het meteen op, mijn nieuwe lay-out?
Even geleden schreef ik al dat ik van plan was een aantal dingen aan mijn blog te veranderen. Vandaag is het begin hiervoor gemaakt en kunnen jullie de nieuwe lay-out zien. De komende dagen verandert er hier en daar misschien nog wel wat, omdat ik nog wat kleine dingen wil aanpassen. Tot nu toe ben ik super blij met deze nieuwe look.
De grootste verandering komt later deze week nog, namelijk de naam van mijn blog. Donderdag ben ik jarig en ik hoop jullie op deze dag de nieuwe naam van mijn blog te kunnen vertellen. Heel spannend natuurlijk!

Ik ben erg benieuwd wat je van de nieuwe lay-out vindt. Laat je een reactie achter?
Mocht je iets zien wat niet helemaal lijkt te kloppen of niet goed werkt, dan hoop ik ook dat je dat even laat weten. Alvast bedankt!!!!!

Heel veel liefs,

Charlene

One thought on “Tijd voor vernieuwing!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *