Goddess of Love Highlighter

Follow my blog with BloglovinGoddess of Love
Ik weet niet of er ooit een punt komt waarop ik genoeg highlighters in mijn collectie heb, maar voor nu is het einde zeker nog niet in zicht ;) De Goddess of Love Highlighter uit de I Heart Makeup Blushing Hearts collectie is mijn laatste aanwinst en vandaag is het tijd voor een review.
Goddess of Love
De Goddess of Love Highlighter is een zogenaamde “triple baked highlighter”. Dit betekent dat deze highlighter in de oven is gebakken en niet in de verpakking is gedrukt, wat bij de meeste poeders het geval is.

Goddess of Love
De Blushing Hearts Highlighters zitten verpakt in een hartvormig kartonnen doosje. Ik vind een kunststof verpakking met een scharnierdeksel net wat praktischer, maar qua stevigheid vind ik dat deze Blushing Hearts verpakking het prima doet. En eerlijk is eerlijk, het ziet er wel schattig uit. Ook een leuk cadeautje voor een lieve vriendin ofzo.

Goddess of Love
De Blushing Hearts Highlighter collectie bestaat uit 3 verschillende kleuren en ik koos voor Goddess of Love. De andere kleuren zijn: Goddess of Faith en Golden Goddess. Goddess of Love is een vrij subtiele highlight, waarvan ik vermoedde dat die goed bij mijn (vrij lichte) huidskleur zou passen. Op deze swatch vind ik de kleur niet helemaal tot zijn recht komen, want op mijn gezicht is de highlighter zeker niet zo wit.
Net als bij de oogschaduw stelt dit I Heart Makeup product mij, qua pigment, ook zeker niet teleur. De kwaliteit van dit budget merk is echt meer dan in orde!

Goddess of Love
Zo ziet de Goddess of Love Highlighter er op mijn gezicht uit. Vrij subtiel, maar zeker wel aanwezig.
Ik gebruik deze highlighter de laatste tijd vaak als ik ga werken. Ik vind het fijn om dan net wat subtieler te zijn als het om highlight gaat, anders gaat het zo afleiden van de inhoud haha.

Ik kocht de Goddess of Love Highligher via de website van Make-up Musthaves voor €6,99.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *