Mylène Bain lichaamsscrub

Mylène Bain Lichaamsscub

Vandaag laat ik jullie weer een keer een lichaamsverzorgingsproduct zien. Ik was laatst bij een (wie kent ze niet) Mylène party en bestelde de Bain lichaamsscub. Een week na mijn bestelling werd de scrub bezorgd en inmiddels heb ik hem ook uitgetest. Benieuwd wat ik ervan vind? Lees dan vooral verder.
Mylène Bain Lichaamsscrub
De reden dat ik de Bain lichaamsscrub bestelde had vooral te maken met de heerlijke geur. Ik vind dat deze scrub de geur van een welnessresort heeft. Nou ben ik heel slecht in het omschrijven van geuren, dus ik hoop dat je een beetje begrijpt wat ik bedoel. Bij het openen van de pot werd ik in elk geval blij. Deze geur roept bij mij onmiddellijk de herinnering aan een ontspannen gevoel op. Lekker!!

De pot waarin de scrub zit is heel eenvoudig. Het is een doorzichtige kunstof pot (veilig voor gebruik onder de douche natuurlijk) met een een aluminium kleurige deksel. In de deksel staat de naam Bain gedrukt. Bain is de naam van de lijn waar deze lichaamsscurb bij hoort.
De verpakking voelt licht aan en ik loop er eerlijk gezegd niet erg warm voor. Dit is natuurlijk ook een kwestie van smaak. Ik hou wel van strak en simpel, maar voor een scrub van deze prijs, verwacht ik eerlijk gezegd een wat degelijkere pot.

Mylène Bain Lichaamsscrub
De Mylène Bain lichaamsscurb is een lichaamsscrub op basis van zeezout. Nou heb ik de laatste tijd een scrub op basis van suiker en olie gebruikt en heb ik weinig vergelijkingsmateriaal als het gaat om andere scrubs op basis van zeezout.
Ik heb de scrub onder de douce gebruikt, op dezelfde manier als ik dat altijd doe. Ik neem wat van de scrub uit de pot met mijn handen en masseer hem vervolgens in mijn huid.
Zoals ik hierboven ook al schreef ruikt de Mylène Bain lichaamsscrum heerlijk. Helaas viel het scrubben zelf nogal tegen. Ik vind de structuur voor een lichaamsscrum te fijn, waardoor ik nauwelijks het gevoel heb dat ik mijn huid aan het scrubben ben. Na het scrubben voelt mijn huid ook niet anders aan dan daarvoor. Jammer dus……
Ik ga de pot wel leegmaken, maar alleen voor de lekkere geur niet voor het effect van de scrub.

De Mylène Bain lichaamsscrub is voor €16,45 te koop via de consulentes van Mylène. De producten van Mylène zijn niet in een winkel of direct online te koop.

One thought on “Mylène Bain lichaamsscrub

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *