Plan with me: week 7 2016 (Hema spulletjes)

Alweer een week voorbij gevlogen…… tijd voor een nieuwe Plan With me :)

Plan with me
Eerst laat ik jullie mijn ingevulde planner van vorige week zien, want natuurlijk blijven de pagina’s niet leeg!
Ik ben nog de hele week aan het kwakkelen geweest. Dat is gelukkig nu voorbij en dus kan ik met frisse moed aan een nieuwe week beginnen.

Plan with me
Deze week gebruikte ik vooral washitape en stickers van de Hema. Hele fijne combi dat oranje met groen. Lekker Fris. De pijlen zijn sticky notes die ik heb vastgelijmd.
Op Instagram zag ik planners/ journals voorbij komen waarbij de pagina’s aan de buitenste randen waren beplakt met washi en dat wilde ik zelf ook eens proberen. Het geeft wel een mooi effect vind ik. Ga ik dus zeker vaker doen.
De gouden stickers kocht ik bij Scrapdelight en zijn van de merken Pebbles en Simple Stories.
Op 19 februari zijn Stephan en ik 16 jaar samen en dat mag natuurlijk niet in mijn planner ontbreken!

Plan with me
Ik maakte ook nog een nieuw dashboard afgelopen weekend. Deze foto plaatste ik op Instagram.
De tekst maakte ik in de app van Rhonna Design op mijn telefoon. Na het printen versierde ik mijn dashboard met washi en stickers. De stickers die ik hier gebruikt heb zijn van Me & My Big Ideas en Bella blvd.
Soms heb he gewoon even een quote nodig die wat inspiratie geeft als je je planner opent. Deze is voor mij nu wel toepasselijk.

Hoe schattig zijn trouwens het vosje en het uiltje waarvan ik paperclips maakte?? Mijn buurvrouw is helemaal into snailmail en bij haar nam ik deze twee schatjes mee. Met een gewone paperclip en wat papier maakte ik paperclips van deze figuurtjes.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *