Simple Stories Carpe Diem planner

Eén planner komt nooit alleen :) Razendsnel na mijn Websters Color Crush kwam deze prachtige Carpe Diem planner van Simple Stories mijn kant op. Ik bestelde hem natuurlijk zelf, maar dat hadden jullie vast al door!

Carpe Diem planner
Ik kon het niet laten om hem op Instagram al te showen. Ik koos de Aqua kleur en daar ben ik, nu ik de kleur in het echt heb gezien, super blij mee. Het is zo’n mooie diepe kleur. I love it! De binnenkant met de zwart-witte polka dots vind ik ook heel erg mooi. Alle Carpe Diem planners hebben overigens dezelfde binnenkant.

Carpe Diem Planner
Mijn handen jeukten om met de Carpe Diem planner aan de slag te gaan. Hij heeft een A5 formaat, waar ik bewust voor gekozen heb in verband met de ruimte. Ik merk dat het personal formaat mij te weinig ruimte geeft om te decoreren en ook nog daadwerkelijk te plannen.
Zoals je ziet heeft de Carpe Diem planner 4 grote pockets, die ik versierde met Project Life kaartjes en verschillende paperclips.

Carpe Diem Planner
Ik maakte ook twee nieuwe dashboards, waarop ik foto’s van Kay en Stephan verwerkte.

Carpe Diem Planner
Ik kreeg de Carpe Diem planner cadeau van Stephan, omdat we op 19 februari alweer 16 jaar samen waren. Om die reden heb ik deze datum ook op het dashboard gestempeld.

Carpe Diem Planner
Ik wilde graag een grotere planner, omdat ik merkte dat ik mijn planner wilde gebruiken om herinneringen te verzamelen. Hierbij gebruik ik foto’s die ik heel erg veel maak.
Op Facebook zag ik een mooie lay-out van Annemarie Zweistra voorbij komen en die heeft me geïnspireerd voor deze lay-out.

Carpe Diem planner
Dit is de tweede pagina van afgelopen week. Zo leuk om te doen!! Voor mij is dit pure ontspanning.
Bij het bekijken van de foto’s zie ik natuurlijk allemaal dingen die ik volgende keer anders wil doen haha. Ach, al doende leert men :)

Ik ben super blij met mijn Carpe Diem planner! Het formaat is ideaal en planner zelf en de inhoud is kwalitatief top.

Ik kocht mijn Simple Stories Carpe Diem planner voor € 44,90 bij Scrapdelight.

One thought on “Simple Stories Carpe Diem planner

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *