Plan with me: week 6 2016

Na amper een nieuw artikel te hebben geplaatst afgelopen week, vandaag toch een verse plan with me. Ik was afgelopen week helemaal niet fit en ook nu voel ik me nog verre van top. Hopelijk is het snel over, want ik ben zo beu!! Zodra ik me weer een beetje mens voel, komen er ook weer leuke beauty artikelen online. Beloofd :)
Plannen doe ik vaak als ik met Kay aan het knutselen ben en dat gaat door of je nu ziek bent of niet.

Plan with me, week 6 2016
Deze foto zette ik afgelopen week op Instagram om te laten zien hoe de binnenkant van mijn planner er op dit moment uit ziet. Komende weken wil ik mijn dashboard nog aanpassen. Een dashboard is een pagina die je planner nog mooier maakt.

Plan with me, week 6 2016
En deze pagina maakte ik ter herinnering aan ons weekende Landal van afgelopen week. De perfecte afsluiting van januari!

Plan with me, week 6 2016
Voor deze week heb ik, hoe kan het ook anders, een Valentijn thema gebruikt. Zondag is het natuurlijk Valentijnsdag, dus deze week mag lekker vrolijk en zoetsappig gedecoreerd worden.

Plan with me, week 6 2016
Ik gebruikte deze keer ook weer washitape. Mijn liefde voor washitape is groot! De smalle washitape vind ik ideaal om tussen de verschillende dagen te gebruiken, zonder dat er te veel an de ruimte verloren gaat. De hartjes en lipstickmondjes washi past helemaal bij het thema vind ik.

Plan with me, week 6 2016
Ik gebruikte opnieuw gratis af te drukken stickers van plannerenvy.com. De cupcake en hartjes stickers kocht ik bij Action. Daar hebben ze hele leuke stickers voor weinig geld.
De “hello” sticker links bovenin is van Pebbles Inc en die kocht ik bij Scrapdelight.

Mijn lay-out is weer helemaal klaar om ingevuld te worden. Heb jij deze week ook een Valentijns Lay-out gemaakt?

3 thoughts on “Plan with me: week 6 2016

  1. Herkenbaar! Gelukkig is die tijd achter me en duim ik altijd dat het mij voorbij gaat, want je hebt t zo te pakken. Moeders kunnen ook niet ziek zijn hè.. altijd maar door gaan, soms is goed uitzieken wel eens goed! Sterkte meis

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *