Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara

Volgens mij zijn alle vrouwen hun leven lang op zoek naar de perfecte mascara. En die perfecte mascara is in mijn geval diep zwart van kleur, geeft mijn wimpers extra lengte en laat ze er mooi vol uit zien.
Deze keer probeerde ik de Estée Lauder Somptuous Extreme mascara in Extra Black.
Benieuwd of dit DE perfecte mascara is? Lees dan zeker verder!

Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara
De Somtuous Extreme mascara heeft in elk geval een prachtige gouden verpakking met donkerblauwe details en letters. De huls voelt ook behoorlijk zwaar aan. De kwaliteit van de verpakking is luxe, zoals je van Estée Lauder verwacht.

Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara
Waar het bij een mascara echt om gaat, is het borsteltje. Inmiddels zijn er zo veel verschillende soorten, maten en vormen. Estée Lauder heeft vastgehouden aan het meer klassieke mascara borsteltje. Volgens de informatie die ik op internet vond gaat het wel om een BrushComber Extreme™ borsteltje met twee soorten haartjes. De flexibele vezels dragen een maximale hoeveelheid formule, de compacte vezels kammen en scheiden de wimpers voor een klontervrije definitie. Aldus Estée Lauder…..
Wat mij vooral opvalt is de grootte van het borsteltje. Ik vind het bijna gigantisch en daardoor niet zo heel erg praktisch. Nu ik de mascara vaker heb gebruikt, ben ik er redelijk aan gewend. Toch heeft het niet mijn voorkeur, omdat ik echt voorzichtig moet zijn om niet te knoeien. Voor je het weet is je ooglook verknalt!

kerstlook in goud met rood
Bij deze ooglook heb ik de Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara gebruikt. Zoals je ziet is het een prima mascara. Het effect is voor mijn gevoel natuurlijk, maar dan net wat beter. Mijn eigen wimpers zijn redelijk lang en de Somptuous Extreme mascara maakt mijn wimpers nauwelijks langer.

Misschien heb je het al gemerkt. Ik loop niet echt warm voor deze mascara. Ik vind het effect niet beter dan dat van menig budgetmerk. Er zijn zeker andere mascara’s die mijn wimpers er mooier uit laten zien. Zelf zou ik deze mascara daarom niet opnieuw aanschaffen.

De Estée Lauder Sumtuous Extreme mascare is voor € 29,- te koop bij Douglas en  voor € 27,09 bij Ici Paris XL.

2 thoughts on “Estée Lauder Sumptuous Extreme mascara

  1. Wat jammer.. Toch een hoop duiten en als het niks extra’s toevoegt. Heb die van de Hema aangeschaft en ben er zeer tevreden over! Met mijn vette oogleden is NIET stempelen erg belangrijk en dat doet tie niet, daarnaast lekker veel volume, ik ben er blij mee!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *