Plan with me: week 5 2016

Dit is de eerste week dat ik echt kan gaan plannen in mijn nieuwe planner. Jeej! Afgelopen weekend heb ik namelijk de lay-out voor deze week kunnen voorbereiden. Het is mijn bedoeling dit nu elk weekend voor de daarop volgende week te doen. Zo staat er telkens op tijd een Plan with me artikel klaar.

Plan with me: week 5 2016
Op deze foto zie je een detail van de linker pagina. Ik gebruikte gratis uit te printen stickers van myplannerenvy.com voor deze lay-out. Deze stickers zijn erg toepasselijk, omdat we afgelopen weekend en vandaag lekker met zijn drietjes in een huisje van Landal verbleven. Super genieten en lekker uitrusten samen!
Om die reden zien de foto’s er ook wat anders uit, want ik moest een beetje improviseren.

Plan with me: week 5 2016
Hier zie je mijn volledige lay-out. Ik vind deze zachte kleuren in combinatie met koper heel erg mooi. Ik heb de vlakken van de verschillende dagen met washi tape afgeplakt. Ik heb nu ook smalle washi tape en dat ik voor deze planner erg fijn. Anders gaat er al best veel ruimte verloren.
De tape onderaan de pagina’s is koperkleurig, wat perfect bij de uitgeprinte stickers past.
Op de dagen dat ik de meeste afspraken heb staan, heb wat extra ruimte gelaten voor het maken van to-do lijstjes. Dinsdag heb ik vrij dus daar had ik mooi ruimte voor het plakken van quote. Ook heb ik elke dag een sticker geplakt waarop ik kan schrijven dat ik water moet drinken. Hopelijk is deze herinnering een extra stimulans om het ook echt te doen.

Als je me volgt op Instagram zie je later deze week ook nog een foto van deze lay-out als hij is volgeschreven. Zeker zo belangrijk als het om plannen gaat :)

4 thoughts on “Plan with me: week 5 2016

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *