Nieuwe make-up kwasten

image
Na een heel aantal jaren heeft mijn oude vertrouwde poederkwast van Ariane Inden het begeven. Het was zonder twijfel tijd voor een nieuwe. Tja, en als ik dan een nieuwe poederkwast bestel, dan kan ik die andere (oogschaduw) kwasten waar ik nieuwsgierig naar ben er maar beter meteen bij bestellen. Toch?!

image
Bij The Make Up Spot bestelde ik de kwasten die ik al even op het oog had. Ze waren allemaal op voorraad, dus ik was helemaal happy!
Toen begon het wachten op de postbezorger. Super balen was het dat de enveloppe met mijn kwasten maar niet aankwam…. Conclusie: spullen kwijt…. Gelukkig heeft The Make Up Spot een super service geleverd en stuurden ze mij meteen een nieuw pakketje met mijn bestelde kwasten toe. Deze keer zijn ze er de volgende dag. De make-up spot verdiend echt een applausje voor de manier waarop ze dit hebben opgelost vind ik.

image
Nu over naar mijn bestelling! Ik kocht de Real Techniques Powder Brush, de Zoeva 227 Soft Definer en de Zoeva 223 Petit Eye Blender. De kwasten voelen stuk voor stuk super fijn aan. De haren van de poederkwast zijn heerlijk zacht. De oogschaduw kwasten zijn zacht, maar tegelijk ook stevig. Ik kan niet wachten ze de komende tijd uit te gaan proberen.

image

Hieronder vind je de beschrijvingen zoals die op de site van The Make Up spot staan.
– Met de professionele Real Techniques Powder Brush breng je poeder en minerale foundation heel mooi gelijkmatig aan en is een echte musthave. Net als alle Real Techniques kwasten is ook de Powder Brush 100% crueltyfree.
Deze kwast kost €13,99 via The Make Up Spot

– De Zoeva 223 Petit Eye Blender is een rond, zacht en compact kwastje gemaakt van vegan taklonhaar waarmee je heel makkelijk (creamy) oogschaduw in je crease kunt blenden en is heel geschikt voor dames met kleine ogen. De kwast wordt geleverd in een luxe matzwart zip-etuitje.

Lengte kwast: 15,9 cm
Haarsoort: synthetisch haar
Deze kwast kost €9,95 via The Make Up Spot

– De platte, ovaalvormige Zoeva 227 Soft Definer gemaakt van zacht, natuurlijk haar zorgt ervoor dat verschillende kleuren (poeder)oogschaduw(pigmenten) mooi in elkaar overlopen en er geen harde lijnen meer zichtbaar zijn. Door de ovaalvormige shape is deze kwast ook ideaal voor dames met kleine ogen. De kwast wordt geleverd in een luxe matzwart zip-etuitje.

Lengte kwast: 16,3 cm
Haarsoort: natuurlijk
Deze kwast kost €9,95 via The Make Up Spot

4 thoughts on “Nieuwe make-up kwasten

  1. Omdat ik ook toe was aan nieuwe kwasten heb ik deze bij de Make-Up studio gekocht en ben daar goed over tevreden. De kwasten waarover je hier blogt ken ik niet, hoe bevallen ze jou?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *