Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter en Sleek Blush

image
Afgelopen week shopte ik ook nog bij Make-Up Musthaves. Nog meer shoppen??? Ja, ik weet het…Ik heb de afgelopen week echt mega veel gekocht..
De Vivid Baked Highlighter in de kleur Golden Lights stond al een tijdje op mijn verlanglijstje, maar was helaas helemaal uitverkocht. Toen ik op Instagram zag dat Make-Up Musthaves hem weer op voorraad had twijfelde ik geen moment. Hop, in mijn winkelmandje die Highlighter! Ik besloot er toen ook maar meteen de Sleek blush in de kleur Rose Gold bij te bestellen.

image
image
De Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter is natuurlijk alom bekend als een dupe van Nars Albatros. De Nars highlighter heb ik zelf niet, dus ik kan geen vergelijking maken. Ik hou het daarom lekker bij mijn eerste indruk van de Makeup Revolution Highlighter.
De verpakking is groot (Wat zit er veel product in! Maar liefst 7,5 gram!!) en stevig. Door de doorzichtige deksel zie je het mooie motief meteen. Het doosje zelf vind ik niet zo mooi, maar dat is natuurlijk afhankelijk van smaak. Je ziet wel meteen de geel/gouden glans van deze highlighter en hij doet zijn naam “Golden Lights” meer dan eer aan.

image
image
Oeh, hoe mooi is deze!! De Sleek Blush in Rose Gold. I love it!!! Ook deze blush is een dupe van een Nars product. Tenminste dat wordt hier en daar beweerd. Het zou namelijk de dupe van Nars Orgasm zijn. Heel eerlijk gezegd ben ik daar vanuit de plaatjes die ik op internet heb gezien niet echt van overtuigd, maar ik heb de Nars Orgasm blush zelf niet. Ook in dit geval ga ik uit van mijn eerste indruk van de Sleek Blush.
Ik heb geen andere Sleek producten en mijn eerste indruk van de verpakking is echt super positief. Wat een mooie strakke verpakking. Hier hou ik van!!! Een luxe uitstraling  en dat voor een scherpe prijs :)
De kleur vind ik heel erg mooi. Lekker fris met een gouden glans.

Tijd voor de swatches!

image
Zooooooo!! Ik werd meteen helemaal blij. Echt heel mooi!!! De highlighter en blush zij allebei super gepigmenteerd. Helaas zie je het op de foto niet goed genoeg, maar ze hebben allebei een prachtige glans. De highlighter natuurlijk meer dan de blush, maar het maakt allebei deze producten bijzonder.

Binnen kort zal ik een look laten zien waarbij ik deze producten draag. Dan kan ik jullie ook vertellen hoe ze bevallen in het gebruik.

De Makeup Revolution Highlighter in de kleur Golden Lights is voor €3,79 te koop en de Sleek Blush in de kleur Rose Gold voor € 5,99.

2 thoughts on “Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter en Sleek Blush

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *