CCO Shellac

CCO
Ik gebruik heel graag Shellac op mijn nagels, omdat het zo lekker lang en mooi blijft zitten. Al vrij snel kwam ik met Cnd Shellac in aanraking en daar was ik meteen helemaal weg van. De producten zijn echt super en de kleuren van de lakken ook. Helaas is de Cnd Shellac best wel duur en je schaft dus ook niet zo snel een aantal kleuren tegelijk aan.

Via google ontdekte ik een website (Shellac4U) en daar worden kopieën van de Cnd Shellac verkocht onder de naam CCO nail gel. De namen van de kleuren komen overeen met die van het merk Cnd.
Afgelopen vrijdag ben ik overstag gegaan en bestelde drie kleuren.

CCO
Gister was het pakketje al binnen. De webshop van Shellac4U werkt erg klantvriendelijk en je wordt netjes op de hoogte gehouden wanneer je artikelen zijn verzonden. Daar hou ik van!
De lakken zaten stevig verpakt in dit doosje.
De doosjes om de lakken zelf zijn ook een kopie van Cnd. Het ziet er echt heel netjes uit en in de flesjes zitten in een plastic blister om in het doosje op hun plek te blijven. Prima in orde dus.

CCO
Ik bestelde de kleuren: Rose Bud, Sage Scarf en Hot Pop Pink. De kleuren zijn precies zoals ik verwacht had vanaf het beeldscherm. Dat is toch ook even spannend, want ik vind het kiezen van een kleur via internet echt heel lastig.

CCO
Volgens de verpakking is de kleur van de Shellac op je nagels hetzelfde als de kleur van de flesjes. Dat hoop ik echt, want de kleuren van de flesjes vind ik super mooi!! Ik kan eerlijk gezegd niet zeggen welke kleur nu mijn voorkeur heeft.
Binnenkort ga ik ze proberen en laat ik jullie weten wat mijn ervaring is met deze CCO Shellac.

Ik kocht deze Shellac voor € 9,95 (excl. verzenden) via Shellac4U.

8 thoughts on “CCO Shellac

  1. Hoi, ik ben benieuwd naar je ervaringen.
    Je hebt niet de CCO top coat? Ik vind die van CND zo dik en stroperig worden en ben nu op zoek naar een handelbare top coat.

    1. Ik heb de CCO topcoat inderdaad niet. Als de kleuren goed bevallen wil ik de base- en topcoat misschien wel aanschaffen. Tot nu toe is mijn topcoat van Cnd niet stroperig, dus blijf ik deze nog even gebruiken.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *