Mijn huidige huidverzorgingsroutine

Huidverzorgingsroutine
Regelmatig probeer ik nieuwe producten uit en soms betekent dat een structurele verandering van mijn huidverzorgingsroutine. De laatste tijd zijn er een paar van die veranderingen geweest en dus vond ik het tijd jullie te laten zien welke producten ik op dit moment allemaal gebruik.
Voor mijn gezicht gebruik ik op dit moment de volgende producten:
– Garnier Micellair reinigingswater
– La Roche-Posay Toleriane reinigingsmelk
– Gla antipica face cream van Gerards
– Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum van Estee Lauder
– GlamGlow Youthmud masker

Huidverzorgingsroutine
De grootste verandering zit niet in de reiniging, want het Garnier Micellair reinigingswater en de Toleriane reinigingsmelk bevallen zo goed dat ik daar niet snel vanaf zal stappen.
Over het GlamGlow Youthmud masker konden jullie eerder al een review lezen en het is ontzettend belangrijk om je huid zo nu en dan een goede reiniging/oppepper te geven. Op dit moment doe ik dat dus met het GlamGlow Youthmud masker.

Ook een belangrijke verandering/toevoeging in mijn huidverzorgingsroutine is het Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II Serum van Estee Lauder. Dit serum heeft niet voor niets prijzen gewonnen, want dit is op dit moment mijn favoriete verzorgingsproduct. Ik ben echt helemaal verliefd op dit serum.

De face cream van Gerards is al jaren een vast onderdeel van mijn huidverzorging. Mijn huid reageert heel goed op deze creme en ik vertrouw hierin ook volledig op mijn schoonheidsspecialiste die mij deze creme heeft aangeraden. Zij kent mijn huid na al die jaren bijna beter dan ikzelf.

Ik gebruik niet heel veel verschillende producten, maar voor nu ben ik heel tevreden met mijn reiniging en huidverzorgingsroutine.
Gebruiken jullie veel verschillende producten?

3 thoughts on “Mijn huidige huidverzorgingsroutine

  1. Ik heb jaren de producten van Forever Living Products gebruikt en ben 9 maanden geleden weer terug gegaan naar Yves Rocher. Ik gebruik eigenlijk altijd alles van één merk. Ik ben nu wel nog steeds aan het wisselen in producten, omdat ik nog niet helemaal de fijnste combi heb gevonden voor mijn huid. Wel ben ik enorm fan van de hydraterende dagcrème met spf 25. De glamglow lijkt me ook heerlijk, ik ga gauw het artikeltje lezen. Leuke blog heb je!

    1. Ik ken Forever Living Product niet, maar Yves Rocher wel. Het is best lastig om de perfecte combi te vinden. Daarnaast wisselen mijn behoeften ook nog wel eens. Elk seizoen vraagt je huid weer om andere dingen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *