MAC Ruby Woo lipstick

MAC Ruby Woo
Een aantal weken geleden deed ik mee aan een Instagram winactie van Nance Glamouristagirl. En tot mijn grote verbazing was ik de gelukkige winnares van deze MAC Ruby Woo lipstick. Vandaag laat ik jullie deze prachtige prijs uitgebreid zien.MAC Ruby Woo
Kort nadat ik op Instagram las dat ik de Ruby Woo lipstick gewonnen had, had ik hem al in huis. Een heerlijke MAC lipstick in de bekende MAC verpakking en zwarte MAC huls. Wie wil er nou geen lipstick van MAC??

MAC Ruby Woo
Ik won dus de MAC Ruby Woo lipstick, een fel rode lipstick met een koele ondertoon en een retro matte finish. Voor mij nieuw, want ik kocht zelf nog niet eerder een lipstick met een matte finish, omdat ik regelmatig schrale lippen heb en ik bang was dat dit mij niet zou staan.

MAC Ruby Woo
Mooi hè!! De Ruby Woo lipstick is een hele bekende lipstick van MAC en hij kalt er ook helemaal uit op de foto. Dit is rood, roder, roodst :)

MAC Ruby Woo
Nou is rode lipstick niet de meest makkelijke kleur om te dragen en daarom koos ik ervoor om zelf ook het Ruby Woo lippencil aan te schaffen. Zo kan voor een strakke lijn om mijn lippen zorgen.

MAC Ruby Woo
En de swatch! Een hele dekkende matte kleur met de kwaliteit die je van MAC verwacht. Prachtig vind ik. Zoals ik al schreef had ik geen ervaring met matte lipsticks en ik merkte meteen bij het swatchen dat de lipstick wat stroever smeert. Ik was daarom ook heel benieuwd hoe de MAC Ruby Woo op mijn lippen aan zou voelen.

MAC Ruby Woo
Hier zie je de MAC Ruby Woo op mijn lippen. De lipstick draagt bijzonder fijn. Ik heb nauwelijks door dat ik hem op heb en mijn lippen voelen totaal niet onaangenaam droog aan.
Natuurlijk geeft een rode lipstick behoorlijk af, al heb ik het idee dat dit bij deze matte variant minder is. Na het eten van een broodje is het mooie er wel vanaf en moet de MAC Ruby Woo even worden bijgewerkt. Dat mag de pret zeer zeker niet drukken, want dit is bij een rode lipstick heel normaal.

Voor mij is dit geen dagelijkse lipstick, maar tijdens een avondje uit, een feestje of gewoon om eens te knallen in het weekend, ga ik hem met veel plezier dragen.

Nance, mocht je dit lezen dan wil ik je nogmaals laten weten dat ik heel blij ben met mijn prijs!!!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *