Mijn favoriete zomer make-up

Zomer make-up

We kunnen inmiddels al een aantal dagen genieten van zomerse temperaturen. Naast de noodzaak van een goede zonnefactor om je huid te beschermen wil je natuurlijk ook een fijne summerproof make-up dragen. Vandaag laat ik jullie mijn favoriete zomer make-up zien.

Ik laat jullie de basis zien. Deze draag ik op het moment elke dag en per dag kijk ik welke oogschaduw en lipstick ik hierbij wil dragen.

Zomer make-up

Het begint allemaal met deze Perfectionist foundation van Estee Lauder (Een uitgebreide review volgt later) waar ik helemaal weg van ben. Deze foundation is heel dun en voelt licht aan op je huid. Daarnaast geeft hij wel een mooie dekking en daar hou ik van.

Voor oneffenheden en het gebied onder mijn ogen gebruik ik de Mac Pro Longwear Concealer. Deze concealer vind ik in combinatie met de Estee Lauder foundation heel erg fijn. Een herontdekking in mijn geval. Deze concealer is net als de foundation heel vloeibaar en blend daardoor heel goed met de foundation. Ideaal voor mijn zomer make-up!

Het W7 Bronze & Glow palette gebruik ik om mijn foundation licht af te poederen, te contouren (heel lichtjes) en te highlighten.

Mijn wenkbrauwen vul ik in met het Anastasia brow powder duo en kam ik in model met de Make-up Studio Eyebrow Fix.

Mascara is ook altijd een onderdeel van mijn zomer make-up en op de foto zie de Rimmel Scandaleyes mascara.

Zomer make-up

En zo ziet het eruit op mijn gezicht en kan ik dubbel genieten van het mooie weer.

Wat is jullie favoriete zomer make-up??

6 thoughts on “Mijn favoriete zomer make-up

    1. Als ik geen afspraken heb en lekker in de tuin zit draag ik ook het liefst geen make-up. Maar als ik moet werken, we een hapje gaan eten, of een dagje weg gaan dan vind ik deze producten super fijn!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *