Hema 3D effect volume mascara

Hema 3D effect volume mascara
Vandaag laat ik jullie de Hema 3D Effect Volume Mascara zien en natuurlijk vertel ik er ook bij wat ik van deze mascara vind.Hema 3D effect volume mascaraLaten we beginnen bij de verpakking. Strak, zwart met witte letters. Niet erg vernieuwend, maar wat mij betreft een dikke prima, want ik vind een strakke zwarte huls voor mascara eigenlijk altijd goed. Zo’n zwarte huls ziet er gewoon chique uit. Heel mooi gedaan Hema!

Hema 3D effect volume mascaraOver naar het borsteltje. De Hema 3D Effect Volume Mascara heeft een klein kunststof borsteltje. Je ziet deze borsteltjes steeds vaker. Ik heb er even aan moeten wennen (ook bij ander merken) en was heel benieuwd hoe deze uitvoering van Hema zou bevallen. Nou had ik al een hele goede review over de Hema 3D Effect Volume Mascara gelezen, dus diep van binnen hoopte ik best wel op een Oh My God momentje.

Hema 3D effect volume mascara
Tijd om de Hema 3D Effect Volume Mascara uit te gaan proberen. Eerlijk gezegd moest ik echt even wennen aan het borsteltje en de hoeveelheid mascara die afgegeven wordt. Dit heeft misschien ook te maken met het feit dat de mascara die ik hiervoor gebruikte bijna op is, waardoor deze niet meer zo veel product afgeeft.
Voor deze eerste foto’s heb ik na het aanbrengen van de mascara mijn wimpers ook nog even met een droog borsteltje na geborsteld, omdat ik vond dat de haartjes te veel aan elkaar bleven plakken. Ik vond dat er teveel mascara op mijn wimpers zat en was niet meteen enthousiast. Je ziet wel een heel duidelijk verschil tussen mijn twee ogen. Het 3D effect is zeker wel aanwezig.

Hema 3D effect volume mascara
Op deze foto is te zien dat er wat veel mascara is aangebracht, al vond ik het uiteindelijke resultaat nog wel om te doen.
Nou heb ik het niet meteen opgegeven en ik ben na deze eerste poging de mascara blijven gebruiken en ik moet zeggen dat ik hem inmiddels erg fijn vind. Ik ben nu aan het borsteltje en de hoeveelheid mascara die afgegeven wordt gewend, waardoor ik hem wat subtieler kan aanbrengen.

De Hema 3D Effect Volume Mascara doe wel wat hij beloofd. Hij maakt je wimpers echt langer en voller, dat kun je op de foto’s ook duidelijk zien. Wat mij betreft is deze mascara, zeker in combinatie met de prijs, een aanrader.

De Hema 3D Effect Volume Mascara is voor €4,25 te koop bij de winkels van Hema. Vorige week kreeg ik ook nog een gratis oogpotlood bij aanschaf van de mascara.

3 thoughts on “Hema 3D effect volume mascara

  1. Ik vind het erg leuk om te lezen dat je een goede ervaring hebt met deze mascara, vaak vind ik die van de Hema zelf niet zo fijn. Nu wil ik deze ook wel keer proberen en vind het resultaat ook erg mooi, had ik niet verwacht.

  2. Deze mascara gebruik ik nu maanden. Erf fijn. Ook zijn mijn wimpers nog nooit zo lang geweest. Doet er verder niets voor. Wat wel weer jammer is. De mascara is bij de Hema uit het assortiment.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *