Warme ooglook met Makeup Geek oogschaduws

Watch my Week
Vorig weekend plaatste ik deze foto op instagram. Ik maakte een warme ooglook met mijn oogschaduws van Makeup Geek. Wil je meer over de oogschaduws van dit merk lezen, kijk dan hier.
Vandaag laat ik jullie zien welke producten ik allemaal gebruikt heb om deze look te maken.
Warme ooglook
Hier zie je een foto van alle producten bij elkaar. Best wel veel eigenlijk….. Je ziet:
Estee Lauder Perfectionist foundation, MAC pro longwear concealer, Make-up Studio Banana powder, W7 Bronze&Glow palette, The Balm Mary Lou Manizer, MAC blush in Melba, Smashbox 24 hour shadow primer, Makeup Geek eyeshadow in Peach Smoothie, Cupcake, Bitten en Shimma Shimma, Anastasia Beverly Hills Brow Powder, Make-up Studio Eyebrow Fix, Make-up Studio 4D False Lash Effect Mascara, MAC lipstick in Twig en als laatste de MAC Fix+ in coconut.

Warme ooglook
Je hebt van die dagen dat je gewoon erg blij bent met hoe een look uitpakt. Dat had ik bij deze look. De kleuren van de oogschaduw matchen mooi bij de lipstick en de highlighter valt ook op de foto’s precies goed uit.

Warme Ooglook
De basis van deze look is mijn Estee Lauder Foundation in combinatie met de MAC pro longwear concealer en ik hou echt van deze combinatie. Een hele natuurlijke dekking, zeker voor de zomermaanden. Het W7 palette gebruik ik om mijn gezicht licht te shapen en de Banana Powder om de shape onder mijn jukbeenderen wat strakker te maken.

Warme Ooglook
Ik maakte deze warme ooglook dus met oogschaduw van Makeup Geek. Ik had ze al eventjes niet gebruikt en ben sinds ik deze look gemaakt heb weer helemaal verkocht. Het zijn echt heerlijke mooi gepigmenteerde zachte oogschaduws!
Ik heb deze keer de kleur Peach Smoothie als basis aangebracht. Vervolgens heb ik de kleur Cupcake (roze kleur) gebruikt om mijn arcadeboog wat warmer te maken en deze kleur heb ik richting mijn wenkbrauw uitgeblend. De meest donkere kleur die ik heb gebruikt is Bitten. Deze kleur heb ik op mijn buitenste ooghoek en in mijn arcadeboog aangebracht. Ook onder mijn onderste wimperrand heb ik Bitten gebruikt.
De kleur Shimma Shimma is echt mijn ultieme highlighter als het gaat om mijn binnenste ooghoek en mijn wenkbrauwbot. Ik gebruik deze kleur bijna elke dag en bij elke ooglook.
Bij deze warme ooglook gebruikte ik Shimma Shimma ook om het vrije gedeelte van mijn bewegende ooglid op te vullen.

warme ooglook
Om de look af te maken gebruikte ik dus de Mary Lou Manizer. Dit is echt zo’n mooie highlighter en perfect voor een warme ooglook als deze.

warme ooglook
Helemaal klaar is de look pas als ook de lipstick goed zit. Deze keer gebruikte ik mijn laatste liefde, de MAC lipstick in de kleur Twig.

2 thoughts on “Warme ooglook met Makeup Geek oogschaduws

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *