Watch my Week, week 33 2015

Watch my Week
Ik schrijf deze watch my week half liggend op de bank onder een dekentje. Helaas voel ik me verre van fit en lijkt het erop dat ik 1 of ander virus te pakken heb. Zwaar balen!!!!
Het is wel leuk om de foto’s van afgelopen week eens terug te kijken, want ik had een aantal hele leuke dagen!!! Kijk je mee?
Dinsdag gingen we met zijn drietjes naar De Bergen in Wanroij. Het was er heerlijk, want we hadden mooi weer. Eerst gingen we even aan het water liggen, zodat Kay lekker met zand kon spelen en daarna zijn we naar de bijbehorende speeltuin gegaan. Kay tankt de skelters van de andere kinderen vol en rijdt een rondje op een ponny.

MAC Twig
Op dinsdag zette ik ook een artikel over deze Mac lipstick in de kleur Twig op mijn blog.

Watch my Week
Woensdag was het ook nog heerlijk weer en we besloten na het avondeten op de fiets te stappen en een ijsje te gaan eten in de stad. We zaten aan het kanaal dat bij ons door de stad loopt.

Watch my Week
Vrijdagochtend ging ik samen met Kay even een paar boodschappen doen. Zoals eigenlijk altijd, gaan we ook nu wat drinken samen. We hadden geluk, want het was vrijdagochtend nog prima weer en dus konden we op het terras zitten. Ik bestelde een lekkere koffie verkeerd en Kay nam een ijsje en ranja.

Douglas lippenpenseel
Ik plaats op vrijdag ook een artikel over dit fijne uitschuifbare lippenpenseel van Douglas.

Watch my Week
Op zaterdag ga ik even naar mijn ouders die een super leuke verrassing hebben voor Kay. Hij heeft het al sinds ons laatste bezoek aan de Efteling over de rode ridder van Raveleijn. De buren van mijn ouders waren deze week bij Efteling en zij brachten een echte ridder helm en zwaard mee voor onze stoere vent.
Wat een kerel is het toch al. Ik moet elke keer even slikken als ik foto’s van hem zie. Hij wordt zo snel groot.

Watch my Week
Zaterdagavond was ik alleen thuis en ik besloot lekker even tijd voor mezelf te nemen en mijn huid te verwennen met een goed maskertje. Ik ging voor het Youthmud masker van GlamGlow. Een super reinigend masker.

Watch my Week
Zondag gingen we op visite bij vrienden. Ik plaatste deze foto van mijn make-up op instagram, omdat ik blij was met deze kleuren combi. Ik gebruikte de oogschaduw van MakeupGeek, een highlighter van The Balm en de Twig lipstick van MAC.

Watch my Week
Onze vrienden wonen praktisch bij een vlindertuin in de straat en we besloten er even naartoe te gaan. Het regent pijpenstelen, dus lekker buiten zijn is er helaas niet bij. De vlindertuin is binnen en warm, dus een hele goed en vooral droog tijdverdrijf.

Watch my Week
Kay vond het wel leuk zo’n vlinder op zijn vinger. Ik ben zelf niet zo’n fan van fladderende beestjes, maar ik moet eerlijk toegeven dat het wel heel leuk was een kijkje bij al deze bijzondere exemplaren te nemen.

MAC fix+ coconut
Op zondag kwam er ook nog een artikel over de MAC Fix+ in de geur coconut online. Ik ben echt helemaal verzot op deze geur en inmiddels ook op de Fix+. Als je er meer over wilt weten, kun je hier het hele artikel lezen.

En zo kwam er alweer een einde aan een hele fijne week. Ik hoop dat jullie het leuk vonden om mee te lezen met alles wat ik afgelopen week deed.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *