Everyday make-up look

image

Vandaag laat ik jullie zien welke make-up look ik op het moment dagelijks draag.
Sind een tijdje ben ik meer neutrale tinten gaan dragen en dat bevalt heel erg goed.

Op de eerste foto zie je alle producten die ik gebruik. Dit zijn echt mijn favorieten! Al zoek ik nog wel wat naar verbetering hier en daar. Ik wil een betere concealer voor onder mijn ogen en ook de setting powder wil in nog vervangen door een betere. Vandaag kies ik ervoor een tester van de geur van Michael Kors te gebruiken. Deze kreeg ik laatst bij Douglas en die vind ik echt super lekker.

Zo zie ik eruit na het aanbrengen van mijn make-up. Helemaal klaar voor de dag!

image

Als laatste laat ik jullie nog een foto zien van mijn oog make-up aan het einde van de dag. De oogschaduwbasis van Smashbox is echt super!!! Geen oogschaduw in de lijntjes. Dikke vette tip dus :)

image
image

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *