Wacht My Week, week 5 2015

image
Week 5, 2015

Wat een leuke blogweek heb ik achter de rug! Ik kon allemaal super mooie nieuwe artikelen laten zien en daar wordt ik heel enthousiast van. Nog leuker is te worden beloond met oplopende bezoekersaantallen!!! Dank jullie wel voor het lezen!!
Op maandag kreeg ik drie kleuren Shellac van het merk CCO binnen. Komende week ga ik de eerste kleur proberen en natuurlijk hou ik jullie op de hoogte van het resultaat.

Dinsdag is mijn vaste vrije dag en die besteed ik meestal aan boodschappen doen en het huishouden. Niet zo heel interessant om te delen :) Aan het einde van de dag zag zo’n mooie lucht met verlichtte wolken. Die moest ik natuurlijk even delen op Instagram.

Met een kleine omweg kwamen op woensdag mijn nieuwe make-up kwasten binnen. Jullie hebben hier afgelopen week al een artikel over kunnen lezen. Het zijn echte aanraders!

image
Op vrijdag ging ik samen met Kay een blokje om. Lekker even wat frisse lucht. Natuurlijk moest de loopfiets ook mee.

Mijn laatste aangeschafte make-up producten van deze week waren de Makeup Revolution Vivid Baked Highlighter en Sleek Blush. Deze gebruikte ik ook om jullie een make-up look te laten zien. Ik ben heel erg blij met deze twee pareltjes.

En vandaag is het alweer zondag. De weken vliegen echt voorbij. Stephan moest het hele weekend werken en na een druk weekend vorige week zijn we deze zondag lekker thuis gebleven. Extra lang in onze pyjama en samen schilderen. Dit zijn heerlijke moeder, zoon momenten.

image

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *