CCO Shellac swatches en nailart

image
Ik kon niet wachten om jullie deze swatches van de CCO Shellac te laten zien. Wat een mooie kleuren zijn dit! 
Je ziet van links naar rechts: Rose Bud, Sage Scarf en Hot Pop Pink. Het was lastig te kiezen, maar ik heb als eerste Sage Scarf op mijn eigen nagels gebruikt. Ik heb de shellac sinds zondag op mijn nagels en ben nu aan het testen hoe het zit met de houdbaarheid. Binnenkort ga ik een volledige review plaatsen.

Het was al even geleden dat ik bij mezelf een nailart maakte en daarom vond ik het wel weer tijd om mijn nagels te versieren met een sierlijk bloemetje. Ik vind dit gewoon een hele leuke nailart om te maken. Hij staat eigenlijk altijd en door verschillende kleuren te gebruiken ziet het er elke keer weer anders uit.
Ik gebruik meestal acrylverf om de bloemblaadjes te maken en een accentkleur aan te brengen. De zwarte lijntjes maak ik met een striper. Hiervoor gebruik ik altijd een striper van Magnetic, omdat ik deze erg fijn vind werken. De stipjes in het midden van de bloemetjes maak ik met een dottingtool.

image
Tot nu toe ben ik erg blij met de CCO Shellac. Wil je mijn definitieve mening lezen? Hou dan mijn blog in de gaten!!

3 thoughts on “CCO Shellac swatches en nailart

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *