Estée Lauder Advanced Night Repair Eye

Bij het kopen van een aantal producten van Estée Lauder kreeg ik een miniatuur verpakking van de Advanced Night Repair Eye cadeau. Van een oogcrème heb je maar heel weinig product per keer nodig en daardoor deed ik met de miniatuurverpakking behoorlijk lang. Lang genoeg om wild enthousiast te worden over deze fantastische crème. Ik hoefde er daarom ook niet over na te denken. Ik had gewoon een full-size verpakking nodig!

Advanced Night Repair Eye
De Estée Lauder Advanced Night Repair Eye zit verpakt in dit lichtblauwe/groene doosje. Het logo van Estée Lauder is er in het goud op gedrukt. Simpel en chique, zoals we van Estée Lauder gewend zijn.

Advanced Night Repair Eye
Het potje waarin de Advanced Night Repair Eye zit is donkerbruin en heeft een gouden dop. Dit is de stijl die alle producten uit de Advanced Night Repair collectie hebben en ik vind het er heel mooi uit zien! Het doet een beetje medisch aan. Bij de Advanced Night Repair Eye wordt ook spateltje geleverd om de crème mee uit het potje te halen. Heel hygiënisch natuurlijk.
Er zit (maar) 15ml product in een full-size verpakking. Het gaat dus om een klein potje, wat bij een oogcrème ook wel logisch is.

Advanced Night Repair Eye
De Advanced Night Repair Eye is een stevige, wat vettere crème zich heel makkelijk laat uitsmeren/deppen onder je ogen.

Wat zegt Estée Lauder zelf over deze crème?
Advanced Night Repair Eye bevat alle herstellende en preventieve technologiëen van ons #1 serum, Advanced Night Repair Synchronized Recovery Complex II.
Advanced Night Repair Eye bevat de ChronoluxCB™-technologie en de Antipollutietechnologie om het aanzien van opgelopen schade – die de oogcontour zichtbaar kan verouderen – te verminderen.

Ik gebruik de Advanced Night Repair Eye crème nu een aantal maanden en ik merk echt een verandering aan de huid onder mijn ogen. Ik heb gelukkig nog niet zo heel veel rimpels, maar de huid onder mijn ogen is de laatste jaren wel al wat minder stevig geworden. Sinds ik de Advanced Night Repair Eye gebruik voelt de huid onder mijn ogen een stuk beter gehydrateerd en veel minder snel geïrriteerd aan.
Het is ook fijner om mijn make-up aan te brengen, omdat mijn huid gladder is.

Advanced Night Repair Eye
Zoals de naam al aangeeft is deze crème in principe voor de nacht bedoeld, maar nu het najaar is gebruik ik hem op sommige dagen ook ’s ochtends voor ik mijn make-up aanbreng. De Advanced Night Repair Eye trekt snel genoeg in om dit te kunnen doen en dat is super fijn.

Ik vind de Estée Lauder Advanced Night Repair Eye echt helemaal top en ik verwacht deze crème nog een lange tijd te gebruiken.

Je kunt de Estée Lauder Advanced Night Repair Eye kopen bij o.a. Douglas voor €52,90.

4 thoughts on “Estée Lauder Advanced Night Repair Eye

    1. Ja, ik vind een aantal producten van Estée Lauder super fijn. Helaas zijn er ook een paar producten bij waar mijn huid niet zo goed op reageert. Blijft uitproberen dus ;-)

    1. Misschien een keer een tester vragen. Mijn ervaring is dat ze daar helemaal niet moeilijk over doen bij Douglas of ICI Paris XL. Ik doe dit regelmatig, omdat mijn huid zo gevoelig is. Meestal maken ze dan een klein testpotje en daar zit genoeg in om het echt even goed uit te proberen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *