Wishlist november 2015

Doen we het niet allemaal? Internet afstruinen naar leuke items? Om nog maar te zwijgen over alle mooie dingen die je op Instagram en via Youtube voorbij ziet komen. Ik smul er in elk geval van!
Zo nu en dan vind ik het leuk om een aantal van de producten die me doen “watertanden” bij elkaar te zetten en een wishlist te maken. Kijk je mee naar wat er deze keer op staat?

Wishlist november 2015
Deze mooie tas van Michael Kors. Ik ben super blij met mijn eigen Michel Kors tas (kijk hier), maar die is best groot en vooral erg fijn om mee te nemen naar het werk.
Deze is wat kleiner en heeft ook een schouderriem, wat toch wel heel praktisch is.

Wishlist november 2015Over de luminoso blush van Milani heb ik al zo veel goede dingen gelezen. Die wil ik zelf toch ook nog graag eens proberen. Zo mooi die perzik kleur!

Wishlist november 2015Het Valentino Donna eau de parfum. Ik kreeg een tijdje terug een tester van deze geur en ik vond hem meteen super lekker. De flacon van deze geur is trouwens ook erg mooi vind ik.

Wishlist november 2015
De Champagne Pop highlighter van Becca, die ze uitbrachten in samenwerking met Jaclyn Hill. Er is al zo veel geschreven en gezegd over deze highlighter. Bijna iedereen is laaiend enthousiast. Hij staat al een tijdje op mijn wishlist en ik heb begrepen dat deze highlighter van Becca misschien in december in Nederland te koop is. Ik hoop het!

Wishlist November 2015
Het Viseart Basic matte palette. Ik kocht nog maar heel recent het Dark matte palette van Viseart en dat is zo’n geweldig palette, dat het Basic matte palette meteen op mijn wishlist belandde.

Dat was mijn wishlist van november 2015. Welke producten staan er op jouw wishlist? Ik ben erg benieuwd.

4 thoughts on “Wishlist november 2015

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *