Mijn nieuwe werk/make-up plek

De laatste weken is er hier thuis hard gewerkt aan het opknappen van de zolder. Even voor jullie beeld, toen we in ons huis kwamen wonen hebben we het opknappen van de zolder op de lange baan geschoven en vervolgens is het er nooit van gekomen…. Typisch gevalletje, gemiste kans!
Onze zolder was afgetimmerd met schrootjes in de kleur diepblauw, met hier en daar bordeauxrode details. Op de vloer lag prachtig Leenbakker tapijt uit de jaren 90 :)
Net voor onze zomervakantie lieten we (noodgedwongen, want we hadden een lekkage ontdekt) een nieuwe dakkapel plaatsen. Dit bleek een goede reden zijn om de zolder helemaal op te knappen en wat ben ik er blij mee!!!!

nieuwe werkruimte
Kijk eens hoe prachtig licht de ruimte is geworden!! Stephan kwam met het idee dat ik de zolder (gedeeltelijk) als werk/make-up plek kon gaan gebruiken en dat is echt perfect!!!

nieuwe werkruimte
Vanuit mijn werkplek kijk ik lekker uit over de rest van de wijk. Helaas was het deze keer een beetje grijs, maar de kleur van de lucht kan soms zo ontzettend mooi zijn. Heerlijk om hier ’s ochtends op mijn gemakje te zitten!

Nieuwe werkplek
Een paar foto’s van wat dichterbij genomen.

nieuwe werkplek
Hier zit ik dus elke ochtend mijn make-up te doen. Heel relaxt.

nieuwe werkruimte
Een paar van mijn favoriete hoekjes. Wit en koper zijn echt mijn nieuwe verslavingen op interieurgebied haha.

Hopelijk vonden jullie het leuk dit gedeelte van ons huis te zien. Er zullen nog wat kleine dingetjes veranderen en als het helemaal af is, zal ik jullie zeker nog wat foto’s voorbij laten komen.
Ik weet bijvoorbeeld nog niet wat voor gordijnen of andere raamdecoratie ik moet kiezen en ik wil graag nog een Alex ledenkastje van de Ikea bij mijn bureau plaatsen. Je kunt jezelf immers geen “echte” beautyblogger noemen zonder Alex ladekast. Toch?! :)

One thought on “Mijn nieuwe werk/make-up plek

  1. Wat prachtig!! Ben jaloers!! Wat heerlijk een ruime witte mooie eigen plekje, wat fijn voor je zeg! Ik heb een piepklein raampje id slaapkamer (op zolder) en nergens anders plek, dus loop per make-up item naar een andere kamer bij t raam :-) :-D

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *