10 redenen om naar de schoonheidsspecialist te gaan

Afgelopen weekend was ik voor een behandeling bij mijn schoonheidsspecialiste. Ik kom al ruim 10 jaar bij Yvonne, eigenaresse van de Huidxpert in Nijmegen en zij kent mijn huid door en door.
Yvonne is de tante van mijn vriendin Evi en we gaan eigenlijk altijd samen, wat zo’n ochtend extra gezellig maakt.
Ik ga dus al heel wat jaren regelmatig naar de schoonheidsspecialist en dat blijf ik als het even kan ook nog heel lang doen. Er zijn heel veel redenen om naar de schoonheidsspecialist te gaan en ik dit artikel noem ik er 10.

schoonheidsspecialist

  1. Een momentje voor jezelf. Het is heerlijk om even te kunnen ontspannen en je huid te laten verzorgen. Heel veel schoonheidsspecialisten bieden behandelingen aan in combinatie met een gezichtsmassage. Dat is helemaal lekker!
  2. Gezelligheid, want het is natuurlijk heel gezellig om eens in zoveel weken bij te kletsen. Zeker als je samen met een vriendin gaat. Of als je net als ik al jaren bij dezelfde schoonheidsspecialiste komt.Schoonheidsspecialist
  3. Persoonlijk advies. Een schoonheidsspecialist ziet wat jouw huid op dat moment nodig heeft en kan je adviseren over de juiste huidverzorging.
  4. Professionele zorg voor je huid. Een schoonheidsspecialist is gediplomeerd als het gaat om de behandeling van je huid. De manier waarop een schoonheidsspecialist je huid reinigt is thuis bijna niet na te bootsen.
  5. Uitstellen van huidveroudering. Schade die je huid al heeft geleden kan niet meer worden hersteld helaas. Door regelmatig een schoonheidsspecialist te bezoeken en je huid goed te verzorgen stel je huidveroudering uit.Schoonheidsspecialist
  6. Het behandelen van huidproblemen. Zeker als je last hebt van een specifiek huidprobleem kan de schoonheidsspecialist veel voor je betekenen door middel van een gerichte behandeling of een doorverwijzing naar bijvoorbeeld je huisarts.
  7. Gebruik van hoogwaardige producten. Juist omdat een schoonheidsspecialist gespecialiseerd is in huidverzorging, worden er producten gebruikt die goed zijn voor je huid. Zelf zie je de “slechte” ingrediënten die in sommige huidverzorgingsproducten zitten misschien nog wel eens over het hoofd. Bij een goede schoonheidsspecialist hoef je daar niet bang voor te zijn.
  8. Je wenkbrauwen zien er weer tip top uit. Zelf laat ik ook altijd mijn wenkbrauwen epileren door Yvonne en ik ben altijd maar wat blij als ze weer gedaan zijn.schoonheidsspecialist
  9. Make-up advies na afloop van je gezichtsbehandeling. Veel schoonheidsspecialisten maken in hun salon ook de combinatie met make-up. Ze kunnen je advies geven over het gebruik van kleuren of zelfs een (feestelijke) make-up aanbrengen.
  10. De ervaring op zich! Want laten we eerlijk zijn, het voelt toch wel als heel erg luxe om regelmatig naar de schoonheidsspecialist te kunnen gaan.Schoonheidsspecialist

3 thoughts on “10 redenen om naar de schoonheidsspecialist te gaan

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *