Ooglook met het Morphe 350 palette

Het Morphe 350 palette, ook wel het Nature Glow palette genoemd is immens populair. Het wordt door heel veel bloggers en youtubers gebruikt en bejubeld. Als je mijn review over dit palette (hier) gelezen hebt, dan weet je al dat ik het daar helemaal mee eens ben.

Vandaag laat ik jullie een ooglook zien die ik met het Morphe 350 palette maakte.

Ooglook met het Morphe 350 palette

Ik gebruik voor deze warme look de volgende kleuren uit het Morphe 350 palette:

Erelook met het Morphe 350 palette
Ik begin met het aanbrengen van kleur 1 en 2 in mijn arcadeboog. Deze kleuren gebruik ik om een mooie overgang te krijgen met de andere kleuren die ik nog ga gebruiken en mijn huid.
Met de kleuren 3 en 4 breng ik vervolgens wat meer diepte aan in mijn arcadeboog. Ik wil deze ooglook graag warm van kleur houden en daarom breng ik kleur 5 net wat boven mijn arcadeboog aan. Deze kleur gebruik ik om de bruine kleuren (3 en 4) mooi uit te blenden.
Vervolgens maak ik een platte oogschaduwkwast vochtig met MAC fix + (review hier) en daar breng ik kleur 6 mee aan op mijn bewegende ooglid. Door het gebruiken van de fix + wordt de kleur nog wat intenser en komt de metallic glans van deze oogschaduw nog beter tot zijn recht.

Ooglook met het Morphe 350 palette
Op deze foto zie je kleur 6 wat duidelijker. Ik breng deze kleur dus vooral in het midden van mijn bewegende ooglid aan.
Vervolgens gebruik ik kleur 7 om mijn buitenste en binnenste ooghoeken wat donkerder te maken. Deze kleur laat ik ook nog wat doorlopen in mijn arcadeboog.

Morphe 350 palette
Ik breng kleur 7 ook aan onder mijn onderste wimperrand en dan met name richting mijn buitenste ooghoek. Deze donkerbruine kleur laat ik overlopen in kleur 8 welke ik meer richting mijn binnenste ooghoek aanbreng.
Als laatste gebruik ik kleur 9. Dit is een highlightkleur en die breng ik aan op mijn wenkbrauwbot en in mijn binnenste ooghoek.

Bij deze ooglook heb ik ook nog een bruin oogpotlood voor op mijn waterlijn gebruikt en natuurlijk zwarte mascara voor mijn wimpers.
Als basis heb ik trouwens de eyeshadow primer van Smashbox gebruikt, zoals ik dat bij elke ooglook doe.

Het Morphe 350 palette is super veelzijdig en je kunt er ontzettend veel verschillende looks mee maken. Ik vond het leuk 1 van de mogelijkheden met jullie te delen.

8 thoughts on “Ooglook met het Morphe 350 palette

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *