10 dingen die je (nog) niet weet over mij

Vandaag eens een keer een persoonlijk artikel. Ik vertel je 10 dingen die je (nog) niet weet over mij. Hopelijk vinden jullie het leuk om een artikel als dit op mijn blog te lezen. Laat me zeker weten wat je er van vindt.

Daar gaan we dan!!

10 dingen

  1. Toen ik 23 jaar was trouwde ik met mijn jeugdliefde Stephan. We kregen verkering toen ik 17 was en we zijn al ruim 15 jaar samen.
  2. Op 29 jarige leeftijd werd ik mama van Kay, het mooiste (en heftigste) wat me ooit is overkomen. Het krijgen van Kay was voor ons een groot geschenk, want na de diagnose PCOS was zwanger worden niet zo vanzelfsprekend. Wat hebben we geluk gehad met onze prachtige vent!10 dingen
  3. Op mijn 18e bedacht ik me dat ik mijn studie wilde beëindigen om een opleiding visagie te gaan doen. Dat is er nooit van gekomen en op sommige momenten vind ik dat nog wel eens jammer. Ik vind mijn werk trouwens wel erg leuk hoor, dus het is niet zo dat ik dagelijks spijt heb gelukkig.
  4. Na mijn opleiding ben ik gaan werken als assistent accountant. Dat was duidelijk niet mijn ding! Ach ja, al doende leert men. Inmiddels ben ik Juridisch Kwaliteitsmedewerker bij een gemeente.
  5. Ik was vroeger groot fan van Take That en daar schaam ik me niet voor. Dus! Oh, en ik vind Gary Barlow het leukst.
  6. Naast make-up heb ik een zwak voor handtassen. Ik koop er niet super veel, omdat ik graag wat exclusievere tassen koop (dure hobby dus).10 dingen
  7. Ik heb de films Grease en Dirty Dancing echt een ontelbaar aantal keren gekeken. Ze vervelen me nooit.
  8. Ik heb een zwak voor notitieboekjes, die ik dus heel enthousiast koop en vervolgens nooit zo consequent als ik vooraf bedenk en mezelf voorneem gebruik.
  9. Ik kan niet uitslapen. Gewoon echt niet…… en dat vind ik soms  best vervelend :( Ik word meestal vroeg wakker en als ik eenmaal wakker ben, dan heb ik gewoon niet de rust om te blijven liggen.
  10. Bloggen is voor mij een ideale “hobby”. Ik kan er mijn passie over beauty en make-up in kwijt en dat ook nog eens combineren met creativiteit, zoals het fotograferen van de producten en de lay-out maken van mijn blog. Daarnaast heeft Stephan een drukke en onregelmatige baan, waardoor ik minder flexibel ben in het doen van dingen buitenshuis. Zeker sinds Kay geboren is (mijn motto is rust, reinheid en regelmaat). Bloggen kan ik doen in de avonduren en vanuit huis (op de bank als ik wil). Jammer genoeg heb ik niet altijd zo veel tijd en energie als ik zou willen om aan mijn blog te besteden, maar ik geniet ontzettend van de tijd die ik er wel voor heb. ME-TIME!10 dingen

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *