Morphe 350 Nature Glow Eyeshadow Palette

Ik was één van de gelukkigen die het Morphy 350 Nature Glow Eyeshadow Palette al heel snel heeft kunnen bemachtigen. Dit palette werd als HET oogschaduwpalette voor het najaar benoemd door verschillende youtubers, waardoor de verkoop als een dolle ging. Morphe kreeg/krijgt dit palette niet aangesleept. Zowel de eerste als de tweede keer dat ze het op voorraad kregen, was het binnen een paar uur uitverkocht. De tweede keer zat ik bij de gelukkigen en kort daarna had ik het palette al thuis.
Vandaag is het tijd voor een review.

Morphe 350 palette
En eerlijk is eerlijk, het is natuurlijk een prachtig palette. Al bij het zien van de eerste foto op Instagram of Snapchat wist ik dat ik deze wilde hebben. Wat zeg ik, MOEST hebben! De warme tinten ademen werkelijk najaar. Heerlijk!

Morphe 350 palette
Vooral dit hoekje van het palette met deze prachtige shimmer kleuren. Zucht!
Het Morphe 350 palette bestaat uit zowel matte als glanzende oogschaduws. Op de foto zie je dat de kleuren rechtsonder nog wat extra shimmer hebben meegekregen. Voor ieder wat wils dus.

Dit palette was onderdeel van mijn eerste bestelling bij Morphe en ik was erg benieuwd naar de kwaliteit van de oogschaduws. Na alle lovende woorden, waren mijn verwachtingen torenhoog geworden.

Morphe 350 palette
Het Morphe 350 palette bevat 35 kleuren oogschaduw en dat vind ik een beetje teveel om te swatchen. Ik heb daarom een aantal van mijn favoriete kleuren geswatcht, zo krijg je toch een aardig idee.
Hierboven zie je 3 matte tinten die, zoals je ziet, helemaal niet vlekken. Heel knap bij matte oogschaduws. Ik ben onder de indruk!

Morphe 350 palette
En natuurlijk de shimmer kleuren! Zoals je kan zien is de pigmentatie echt heel goed. De oogschaduws zijn heel lekker zacht en blenden mooi.

Morphe 350 palette
Deze look maakte ik met het Morphe 350 palette. Je snapt dat met een palette als dit de mogelijkheden eindeloos zijn. Natuurlijk zitten er kleuren bij die heel veel op elkaar lijken, maar de diversiteit is meer dan goed.

Het Morphe 350 Nature Glow Eyeshadow Palette is voor $ 22,99 te koop via de website van Morphe. Je moet dan wel rekening houden met verzendkosten en invoerkosten.
Via de webshop van Boozyshop is het palette ook (beperkt) leverbaar voor € 27,99.
Op dit moment is het Morphe 350 palette overal uitverkocht, maar komt zeker weer op voorraad.

One thought on “Morphe 350 Nature Glow Eyeshadow Palette

  1. Prachtig palette. Echt een plaatje om te zien. Zelfde geldt voor je ooglook. Mooi gedaan!

    Ik denk dat ik deze momenteel wel kan weerstaan, maar dat is alleen omdat ik wel genoeg van dit soort kleuren heb. Was dat niet het geval, dan zat ik nu al weken verhit op F5 te drukken bij de Boozyshop, vrees ik. Haha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *