Shoplog: Sally Hansen nagellak

imageDeze week kocht ik  drie Sally Hansen nagellakken uit de nailgrowth Miracle collectie.  Het was moeilijk kiezen uit al die mooie lakken, maar uiteindelijk koos ik deze drie. Jammer genoeg komen de mooie shimmers niet goed over op de foto’s.

Divina Wine

Dit is een dieprode kleur met daarin een mooie shimmer. Deze kleur heb ik gekocht met het oog op de kerst. Voor mij blijft een mooie glanzende rode kleur daar toch onlosmakelijk mee verbonden. Ik kan al bijna niet wachten tot het zover is!

image

Forbidden Fudge

Dit is een warme donkerbruine kleur die vol zit met shimmer. In het flesje ziet hij er zo prachtig uit! Ik ben erg benieuwd hoe deze lak op mijn nagels zal zijn.

image

Bold Buff

Dit is een creamy uitziende nude nagellak. Een kleur die eigenlijk altijd kan en stijlvol staat. Ook vind ik dit een mooie kleur als basis voor een nailart.

image

De swatches van deze nagellakken gaan jullie natuurlijk nog voorbij zien komen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *