Cnd Shellac: Red Baroness

image

Eigenlijk is mijn liefde voor beauty weer helemaal opgebloeid door Cnd Shellac!!! Zo ontzettend blij mee!!

Het hele proces van zwanger raken, zwanger zijn en vervolgens de eerste 2 jaar als moeder had ervoor gezorgd dat de aandacht voor mezelf op een laag pitje stond.

Al een hele tijd beet ik mijn nagels en dat kon ik alleen laten als ik nagellak op had. Nadeel was dat de meeste nagellak na twee dagen begon te chippen. Ik nam niet de tijd om mijn nagels opnieuw te lakken en dan begon het bijten weer van vooraf aan…

Een vriendin gebruikte Cnd Shellac en dat leek voor mij ook de oplossing. Het was even een investering, maar ik heb er geen seconde spijt van!!! Cnd Shellac doet echt alles wat het beloofd. Je hebt 2 weken perfect verzorgde nagels en je natuurlijke nagel raakt niet beschadigd. Ik ben echt verkocht aan deze Shellac! Mijn nagels zijn inmiddels mooi van lengte en met de Shellac erop ook nog een stuk steviger!

image

Op mijn blog wil ik telkens nieuwe dingen laten zien en daardoor gebruik ik op het moment weinig Shellac. Het is namelijk niet handig om dit op te brengen en vervolgens na een dag weer te moeten verwijderen. De Shellac moet namelijk van je nagel worden af geweekt. Een beetje erg veel werk om voor 1 dag te doen vind ik.

De laatste tijd heb ik behoorlijk wat verschillende nagellak op gehad en daarom vond ik het weer eens tijd mijn nagels met Shellac te lakken. Vandaag laat ik jullie de kleur Red Baroness zien. Dit vind ik echt eren hele mooie rode kleur. Op mijn duim en ringvinger maakte ik een nailart. Hiervoor gebruikte ik een nieuwe imageplate van Konad. Ik heb dit vervolgens met gouden verf verder afgewerkt.

image

De Shellac blijft dus langer zitten dan “gewone” nagellak en daarom wil ik jullie de komende dagen ook nog andere ideeën voor nailart op deze nagels laten zien. Ik hoop dat jullie dat leuk vinden!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *