Rituals Sweet Sunrise Geurkaars

Rituals Sweet Sunrise Geurkaars
Sweet Sunrise is mijn favoriete geur als het gaat om de geurstokjes van Rituals. Hoog tijd om ook de Rituals Sweet Sunrise geurkaars eens uit te gaan proberen.
Als sinds ik ze een aantal jaren geleden bij een goede bekende rook ben ik helemaal weg van de Sweet Sunrise Geurstokjes. Ik gebruik ze altijd op het toilet en wil eigenlijk niets anders. Ik kocht laatst een klein flesje, maar volgende keer gaat er zeker weer een grote mee. Ik vind het naast lekker ruiken ook nog eens heel mooi staan zo’n grote fles.

Sinds vorig jaar ben ik ook helemaal verslaafd aan geurkaarsen. Die van Yankee Candle vind ik helemaal super, maar ik wilde nu toch eigenlijk ook die van Rituals wel eens proberen. Shame on me dat ik dat nog niet eerder had gedaan!

image
De verpakking van de kaars doet het erg goed bij mij. Een mooie witte doos die er heel clean uitziet. En als je hem vervolgens open maakt, dan vouwt het onderste gedeelte van de verpakking zich open en zie je een een strak zwart glas met daarin de kaars.
De geurkaarsen van Rituals zitten in een wit of in een zwart glas. Dit is per geur verschillend.

Sweet Sunrise is dus mijn favoriete geur van Rituals. Zoals de naam al doet vermoeden hebben de Sweet Sunrise geurstokjes en geurkaars de frisse geur van sinaasappel met daarbij een zachte ondertoon van cederhout.

Rituals Sweet Sunrise Geurkaars
Over naar het belangrijkste gedeelte van de Rituals Sweet Sunrise Geurkaars, het opbranden! Ik heb deze geurkaars een aantal weken geleden gekocht en hem sindsdien heel regelmatig ’s avonds aangehad. En als ik heel eerlijk ben, ben ik niet dolenthousiast….. Ik vind dat er vrij weinig geur van de kaars afkomt. Misschien ben ik ontzettend verwend, maar dit is het voor mij gewoon niet echt.

Waar ik de Yankee Candles met gemak op de eettafel kan branden, heb ik de Rituals geurkaars inmiddels al naar de salontafel verhuisd. Dan staat hij wat dichterbij en ruik ik hem beter. Nou wonen wij echt niet groot en ik verwacht eigenlijk dat wanneer ik een geurkaars aan heb en ik de woonkamer binnen kom, dat ik hem ook echt kan ruiken. Als ik echt mijn best doe of wanneer ik langs de plek loop waar de kaars staat dan ruik ik hem wel hoor, maar het valt visite waarschijnlijk niet op wanneer ze binnen komen.
Het zou natuurlijk ook aan de geur zelf kunnen liggen. Toch is Sweet Sunrise nou niet bepaald de meest subtiele geur die Rituals in het assortiment heeft en daarom had ik er ook meer van verwacht.

Jammer maar helaas, ik hou het lekker bij de Sweet Sunrise geurstokjes daarbij vind ik de geur wel echt tot zijn recht komen.

De Rituals Sweet Sunrise geurkaars is voor €17,50 te koop bij de Rituals winkels of online.

4 thoughts on “Rituals Sweet Sunrise Geurkaars

  1. Wat jammer dat tie tegenvalt, zeker omdat je zo enthousiast bent over de geurstokjes! Ben ook dol op geurkaarsen en net yankee candles ontdekt, heerlijk!!

  2. Beste,
    Ik ben een serieuze klant bij Rituals.Ik zou zeer graag zo een prachtige afsluiting kopen zoals jullie in de winkels hebben op en onder de geurkaarsen.Helaas niet te koop…Kunnen jullie dit voor mij oplossen aub?Ik wil zéér graag één kopen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *