Make-Up Studio Lipgloss Supershine

Make-Up Studio Lipgloss Supershine
Tijdens de Make-Up Studio Vip-Night, kreeg ik deze Lipgloss Supershine in de kleur Perfectly Nude cadeau. Vandaag vertel ik jullie wat ik hiervan van vind.

Make-Up Studio Lipgloss Supershine
Eerst de verpakking. Zoals we gewend zijn van Make-Up Studio zit ook deze lipgloss in het bekende zwarte doosje met de gouden Make-Up Studio letters. Ik blijf het mooi vinden.

Make-Up Studio Lipgloss Supershine
De lipgloss zit in een strakke, transparante, vierkante huls met zwarte letters en een zwarte dop. De verpakking voelt lekker zwaar en stevig aan. De verpakkingen van Make-Up Studio zijn altijd dik in orde wat mij betreft. Je voelt gewoon dat je een kwalitatief goed product in handen hebt.
Als je de dop eraf draait zie je het kleine kwastje om de lipgloss aan te brengen. Dit kwastje vind ik erg prettig werken. Ik kan de lipgloss er secuur mee aanbrengen en het blijft mooi schoon.
Bij het aanbrengen valt me op dat het geen plakkerig geheel wordt. Dit is wat mij over het algemeen een beetje tegenstaat bij het dragen van lipgloss. Ik vind de structuur van lipstick over het algemeen gewoon fijner, maar dat is natuurlijk persoonlijk.

Make-Up Studio Lipgloss Supershine
Ik kreeg de Lipgloss Supershine in de kleur Perfectly Nude en daar was ik heel erg blij mee. Ik ben geen echte lipgloss draagster en wanneer ik het wel doe, dan het liefst een neutrale tint.
Zoals je kunt zien is deze Lipgloss van Make-Up Studio inderdaad mooi nude en toch redelijk dekkend. Ook de glans vind ik heel erg mooi.
Ik kan niet anders zeggen als: Bedankt Make-Up Studio! Een perfect cadeau! Het is vooral erg leuk om als vaste klant op deze manier in de watten te worden gelegd.

Make-Up Studio Lipgloss Supershine
Zo ziet Perfectly Nude eruit op mijn lippen. Heel neutraal met een mooie glans.

Make-Up Studio Lipgloss Supershine
En hier draag ik hem buiten. De Lipgloss Supershine heeft een behoorlijke houdbaarheid en ook dat heeft me aangenaam verrast. Na wat eten een drinken moet ik hem wel opnieuw aanbrengen, maar dat vind ik helemaal geen probleem.
Ik ga de Perfectly Nude zeker nog vaker dragen de komende tijd.

De Make-Up Studio Lipgloss Supershine is te koop via de webshop van Make-Up Studio of in 1 van de Make-Up Studio winkels voor €14,90.

4 thoughts on “Make-Up Studio Lipgloss Supershine

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *