MAC lipstick in de kleur Twig

MAC Twig
Ik ben altijd al veel met make-up bezig geweest. Toch gebruikte ik haast nooit lipstick. De laatste tijd ben ik de schade aan het inhalen en vandaag laat ik jullie mijn laatste aanwinst zien. Ik kocht pasgeleden namelijk een nieuwe lipstick van MAC in de kleur Twig.
MAC Twig
Deze bruinroze kleur van MAC heeft een Satin finish en daar was ik erg benieuwd naar. Deze Satin finish, blijkt voor mij echt perfect uit te pakken. Deze MAC Twig lipstick maakt mijn lippen niet droog, zoals een matte lipstick dit wel eens doet. Maar, omdat de Satin finish duidelijk matter is dan bijvoorbeeld de cremesheen lipsticks van MAC blijft deze lipstick voor mijn doen echt super lang op zijn plek zitten.
De meeste lipsticks zijn bij mij echt binnen no-time totaal verdwenen, maar deze MAC Twig lipstick overleeft met gemak een drankje en een snack. Dat maakt mij extra enthousiast!!!

MAC Twig
En deze kleur, is het geen plaatje!? De kleur van deze MAC Twig lipstick zit echt precies tussen roze en bruin in. Het is een een neutrale kleur die net een beetje extra heeft.
Door de houdbaarheid en de mooie kleur, heb ik deze lipstick van MAC meteen tot 1 van mijn favorieten gebombardeerd. En ik weet zeker dat ik meer MAC lipsticks met een Satin finish ga aanschaffen!

MAC Twig
Als laatste nog een foto waarop ik de MAC Twig lipstick draag, zodat jullie kunnen zien hoe hij eruit ziet op mijn lippen.
Het fijne is dat je deze kleur ook heel makkelijk kunt combineren. Bij zowel een wat heftigere als bij een hele rustige look, zoals ik hem hierboven draag, staat hij goed.

Ik kocht deze MAC satin lipstick in de kleur Twig bij de MAC counter in de Bijenkorf voor €19,50.

4 thoughts on “MAC lipstick in de kleur Twig

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *