Watch my Week, week 32 2015

Watch my Week
Het is weer tijd om jullie te laten zien wat ik afgelopen week allemaal deed. Kijk je mee?
Dinsdag waren we samen vrij en gingen we lunchen bij Brownies en Downies. Ik nam een koffie verkeerd die geserveerd werd met een stukje brownie (lekker!) en een broodje filet americain. Het personeel bij Brownies en Downies zijn mensen met een verstandelijke handicap, voornamelijk met het syndroom van Down. Een super leuk initiatief en het eten is er heerlijk!!

Watch my Week
Woensdagmiddag gingen we naar Park Hilaria. Dit is een grote kermis in het centrum van Eindhoven. Met het mooie weer van afgelopen woensdag was het erg leuk om samen een rondje te doen. Zoals je ziet vond Kay het ook erg leuk :)

Watch my Week
Stephan en Kay gingen ook nog samen in deze attractie. Die ging uiteindelijk nog best wel hard, maar dat vonden mijn stoere kerels helemaal geen probleem.

Watch my Week
Donderdag plaatste ik een artikel over deze super highlighter van The Balm. Mary-Lou Manizer is een ontzettend populaire highlighter en ik weet nu waarom! Je leest er hier alles over.

Watch my Week
Op donderdag moest ik voor het werk naar de Centrale Raad in Utrecht. Ik ging met een collega en we namen de trein, omdat het gerechtsgebouw in het centrum van Utrecht ligt. Het was echt heel erg warm en met zo’n tripje ben je dus gewoon een hele middag zoet… Toen we weer terug waren haalde ik eerst Kay op bij mijn ouders en ging daarna door naar huis om te koken.
Na het eten vond ik dat ik dit ijsje echt zwaar verdiend had haha! En Kay natuurlijk ook! We aten ons ijsje samen buiten op.

Watch my Week
Vrijdag was het opnieuw prachtig weer en daarom koos ik voor een simpele make-up look. Ik besloot stap voor stap foto’s te maken van deze look en hoe dat eruit zag, kun je hier zien. Het artikel plaatste ik op zaterdag. De foto hierboven maakte ik na afloop buiten en daar heb je gewoon het mooiste licht op deze dagen.

Zaterdag ben ik vergeten foto’s te maken. Ik ging ’s middags naar een verjaardag en deed de rest van de dag wat klusjes in huis.

Watch my Week
Vanmorgen konden we nog lekker even samen ontbijten, voordat Stephan aan het werk moest. Ik drink eigenlijk nooit koffie bij het ontbijt, behalve op zondag zo af en toe. Stephan en Kay bakten samen deze mini broodjes af in de oven.

Watch my Week
En zo’n broodje is het allerlekkerst met pure hagelslag. Simpel, maar zo lekker!

Watch my Week
Vanmiddag besloot ik mijn kwasten te wassen en inmiddels staat ze alweer droog op mijn bureau. Wat ziet dat er toch altijd lekker fris uit, vind je niet? Bijna jammer om ze weer te gebruiken.
Dat ga ik morgen natuurlijk wel gewoon weer doen, ha!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *