MAC Fix+ Coconut

MAC fix+ coconut
Ik wilde de fix+ van MAC al een hele tijd proberen. Als ze hem bij een vorig bezoek aan de MAC counter op voorraad hadden gehad had ik hem zeker meegenomen, maar helaas was hij toen op.
Bij mijn laatste bezoek had ik meer geluk. De limited edition fix+ varianten waren net binnengekomen en eigenlijk mochten ze nog niet verkocht worden. De verkoopster was zo aardig om mij toch een fles te verkopen. Ik hou van dit soort verkoopsters!!! Zonder de rest te hebben geroken ging ik voor de MAC fix+ coconut, want ik HOU van de geur van cocos.
Helemaal blij ging ik met mijn limited edition naar huis!!

MAC fix+ coconut
De fles bevat 100ml en zit in het bekende zwarte doosje met kleine glimmertjes. Op het doosje staat heel klein de naam van de geur gedrukt. In mijn geval dus coconut. En de geur is werkelijk heerlijk!!!! Ik word elke keer blij als ik het op mijn gezicht spuit. Het zijn de kleine dingen hè!!

MAC fix+ coconut
De flessen van de limited editions hebben allemaal een ander kleurtje. De MAC fix+ coconut is licht bruinig en zo heeft elke geur een bijpassend kleurtje. De originele fix+ zit in een transparante fles.
Ik heb de MAC fix+ coconut inmiddels een aantal keren gebruikt en ik vind het echt een fijne toevoeging aan mijn make-up routine. Ik had de originele fix+ nog nooit gebruikt, dus ik wist niet zo goed wat ik moest verwachten. Ik had wel al gelezen dat het geen setting spray is en dat de fix+ er dus niet voor zorgt dat je make-up langer blijft zitten. Zelf heb ik wel het idee dat mijn make-up langer mooi blijft.
De fix+ droogt gelukkig snel wanneer je hem hebt gesprayd. Niemand zit te wachten op een nat gezicht na het aanbrengen van je make-up. Al moet je direct na het sprayen wel even opletten met het afgeven van mascara als die niet waterproof is.

MAC fix+ coconut
Tot nu toe moet ik er wel voor zorgen dat ik mijn fles fix+ in het oog heb staan bij het aanbrengen van mijn make-up, want hij zit nog niet helemaal in mijn routine gebakken. Al denk ik wel dat ik hem over een tijdje echt niet meer wil missen.
Mijn make-up ziet er minder poederig uit als ik de fix+ draag. Mocht je nog in de gelegenheid zijn een fles uit de limited edition serie aan te schaffen, dan zou ik dat zeker doen. Ook al ben ik niet bekend met de originele versie, ik kan me voorstellen dat een geurtje wel wat extra’s toevoegt. Zelf zou ik de Rose variant ook nog graag willen hebben, omdat ik dat ook een hele lekkere geur vind. Wie weet……

De MAC fix+ limited edition is verkrijgbaar in de geuren: coconut, rose, lavender, Yuzu en Cucumber. Een fles van 100ml kost €16,50 en is verkrijgbaar bij de MAC counters in de Bijenkorf en Douglad, maar ook online bij MAC en Douglas.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *