Kerst 2014

image
Kerst 2014 vierde ik met mijn familie. Voor mij is dat echt DE manier om kerst te vieren. Afgelopen woensdag was mijn laatste werkdag van dit jaar. Op kerstavond waren we lekker thuis en aten we gezellig samen met zijn drietjes. Het is inmiddels traditie om op kerstavond de finale van het glazen huis en all you need is love te kijken. Samen op de bank met een toastje erbij, heerlijk!
Op eerste kerstdag kwamen in de ochtend mijn schoonouders op visite. Stephan werkt op tweede kerstdag, dus we proberen onze ouders op eerste kerstdag te zien.
Als mijn schoonouders weg zijn ruimen we wat op en gaan naar mijn ouders. Daar drinken we eerst koffie en maken we de cadeautjes open. Kay kon natuurlijk niet wachten en stond helemaal te stuiteren bij al die pakjes onder de boom. Al zolang ik niet meer in Sinterklaas geloof geven we elkaar cadeautjes met kerst en dat blijven we ook nu Kay er is lekker doen.
Aan het einde van de middag zetten we alles klaar om te gourmetten. Dat doen we eigenlijk alleen met kerst en juist daarom vind ik het zo leuk!
Na het eten gaat Kay in bad en daarna drinken we nog wat om vervolgens niet al te laat weer naar huis te gaan. Ik vind het belangrijk dat onze kleine man niet te laat in zijn bedje ligt, ook op deze dagen.
Stephan en ik kijken ’s avonds samen een film. We gaan niet zo heel laat naar bed, want we zijn allebei al een aantal dagen niet zo fit.
Ook al hebben we maar 1 kerstdag samen als gezin, ik heb volop genoten van kerst samen met de liefste mensen in mijn leven.

Natuurlijk laat ik jullie nog even zien wat ik heb gekregen van “de Kerstman” .

image
Van Stephan kreeg ik twee little jars van Yankee Candle in de geuren Season of Piece en Honey glow. Er zaten ook nog twee kleine kaarsjes bij in geuren die ik niet kende, namelijk Vanilla Lime en Pink Lady Slipper. Die laatste vind ik echt helemaal geweldig. Een lekkere zoete geur die me aan de lente/zomer doet denken. Waarschijnlijk ga ik deze ook bewaren voor het voorjaar.
De Season of Piece kaars is een hele zachte geur die ik het best kan omschrijven als “fris”. Het ruikt heel zuiver en super lekker!
Honey Glow heeft een warme zoete geur. Echt een geur die bij het najaar en de winter past vind ik.

Foto: www.kamera-express.nl
Foto: www.kamera-express.nl

Van mijn ouders kreeg ik deze opvouwbare fotostudio. Hiermee kan ik als het goede is betere foto’s maken voor op mijn blog. Ik ben er echt heel blij mee!!!
Ook kreeg ik van mijn ouders nog een medium jar van Yankee Candle in de geur Turquoise Sky. Deze geur wilde ik laatst zelf kopen, maar ik koos toen Silverbirch. Die is al bijna op, dus ik ben blij dat ik nu een voorraadje yankee candles heb gekregen. Ik ben er helemaal weg van en raad ze aan iedereen die het maar wil horen aan.

image
image
Deze foto’s maakte ik met mijn telefoon en mijn nieuwe fotostudio. Er was veel licht vandaag, dus ik heb de lampen nog niet gebruikt. Met deze eerste foto’s ben ik best tevreden en ik ga snel wat uitgebreider dingen uitproberen.

One thought on “Kerst 2014

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *